Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 986 C 1081JR Amsterdam

Vraagprijs € 695.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker***
*** English text below***

Direct aan het Amsterdamse Bos in een oase van rust en nabij de bruisende Zuidas; ruim en goed ingedeeld dubbel bovenhuis van circa 102 m2 met 3 slaapkamers, een balkon en 2 riante terrassen OP EIGEN GROND.
Aan de achterzijde is er uitzicht over het water en het prachtige Amsterdamse Bos.

OMGEVING
De woning is gelegen in een charmante en groene omgeving aan de Amstelveenseweg, met aan de achterzijde van het woonhuis het idyllische en rustgevende Amsterdamse Bos. De woning is op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder hippe restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er op korte fietsafstand het winkelcentrum Gelderlandplein met een onderscheidend winkelaanbod.

Uiteraard is het genieten van de mooie en rustige omgeving die het Amsterdamse Bos biedt, waar je rustig kunt wandelen en verschillende sporten kunt beoefenen: tennisparken, hockey- en voetbalvelden, roei- en kano faciliteiten, wandelpaden, speelweides, een kinderboerderij en een openluchttheater.

Nabij gelegen zijn de Zuid-As, Station Zuid en het Stadshart Amstelveen.
De verbinding met openbaar vervoer is uitstekend.
Diverse tram- en buslijnen stoppen in de nabijheid van de woning.

Met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen) ben je korte tijd de stad in en uit en met de auto is de Ringweg A10 en A2 binnen enkele auto minuten bereikbaar.

Verder zijn er diverse goede lagere- en middelbare scholen op fietsafstand van de woning. De internationale scholen van Amstelveen en Amsterdam (ISA en Aics) zijn snel en goed te bereiken per auto en of met de fiets.

INDELING
Middels de goed onderhouden en verzorgde entree met natuurstenen trap bereik je de entree op de derde verdieping van deze dubbele bovenwoning.
Derde verdieping:
Binnenkomst in de hal met kast die opbergruimte biedt en is voorzien van een wasmachine- & droger aansluiting, meterkast en een separaat (zwevend) toilet met fontein. Via de hal is er toegang tot een (slaap)kamer aan de voorzijde en de ruime woonkamer met half open keuken. De grote schuifpui in de woonkamer biedt toegang tot het terras aan de achterzijde (zuid-west) met prachtig uitzicht over het Amsterdamse bos. Trap naar de vierde verdieping is aanwezig in de gang.

Vierde verdieping:
Middels de overloop zijn beide slaapkamers bereikbaar, als ook de kast met de CV-installatie en de mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de voorzijde heeft zicht op de straat. De masterbedroom aan de achterzijde beschikt over een schuifpui naar het terras (zuid-west) en biedt toegang tot de badkamer. Vanuit de badkamer is er toegang tot een balkon aan de voorzijde (ochtendzon).

WOONKAMER EN KEUKEN
De ruime en lichte woonkamer met aangrenzende half-open keuken bevindt zich op de derde verdieping. Beide zijn uitgerust met een houten vloer.
De nette witte keuken beschikt over inbouwapparatuur waar onder een Amerikaans ijs- &vrieskast combinatie, een vaatwasser (Miele), een koffiezet apparaat (Miele), een oven (Boretti), een magnetron (Pelgrim) en een 6-pits gasfornuis.
De woonkamer met vaste kastenwand bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en geeft via de glazen schuifpui toegang tot het ruime terras met fraai uitzicht. De middag en avondzon stralen de woonkamer in en op het terras.

SLAAPKAMERS
De woning beschikt over 3 slaapkamers van verschillend formaat. De eerste slaapkamer is gelegen op de derde verdieping en bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De andere twee slaapkamers liggen op de vierde verdieping. De lichte en ruime masterbedroom beschikt over een schuifpui met toegang tot het dakterras met fraai uitzicht over het bos. Met een ligging van het terras op het zuid-westen, kun je hier ook de gehele zomer optimaal genieten van de zon.
De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Alle slaapkamers beschikken over ingebouwde en vaste kastenwanden.

BADKAMER EN TOILET
Derde verdieping: Separaat zwevend toilet met fontein
Vierde verdieping: Ruime badkamer, uitgerust met heerlijk ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet en een badkamerkast voor al je spullen.

BUITENRUIMTE
De woning beschikt over DRIE unieke en prachtige buitenruimtes met een totaal oppervlak van ongeveer 38m2!
Op de derde verdieping bevindt zich een royaal terras op het zuid- westen dat toegankelijk is via de schuifpui in de woonkamer. Ook is er op de vierde verdieping zo een heerlijk terras aan de achterzijde en nog een balkon aan de voorzijde. Kortom genoeg keuze om zomers te genieten van de zon.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk voor de deur van het woonhuis tegen betaling of middels parkeervergunningen (capaciteit 2). Bewoners komen per direct in aanmerking voor een bewonersvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam.

ENERGIELABEL
Verkoper overhandigt bij verkoop aan koper een energie label A, geldig tot maart 2029.

GRONDSOORT
De woning bevindt zich op EIGEN GROND, GEEN ERFPACHT!

VVE & maandelijkse servicekosten:
De vereniging van eigenaren bestaat uit 18 leden, wordt professioneel beheerd en de maandelijkse servicekosten bedragen 140,- euro.
De stukken zijn aanwezig en zijn op te vragen.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op EIGEN GROND;
- Circa 102m2 NEN2580;
- Drie slaapkamers allen voorzien van inbouw kasten;
- Built-in tv voorzieningen in woonkamer aangebracht;
- Grote glazen schuifpuien;
- Miele, Boretti en Pelgrim apparatuur in de keuken;
- Drie riante buitenruimtes van totaal 38m2 (2 terrassen achterzijde, 1 balkon voorzijde); met uitzicht over het Amsterdamse Bos;
- Modern bouwjaar;
- Verzorgde gemeenschappelijke entree met natuurstenen trap;
- Oplevering februari 2022;
- Volledig uitgerust met dubbelglas;
- CV-installatie, bouwjaar 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

English text

Directly on the Amsterdamse Bos in an oasis of peace and close to the bustling Zuidas; spacious and well laid out split level apartment of approximately 102 m2 with 3 bedrooms, a balcony and 2 spacious terraces located ON OWN GROUND. (no ground lease)

At the rear there is a view over the water and the beautiful Amsterdamse Bos!

SURROUNDINGS
The house is located in a charming and green area along the Amstelveenseweg, with the idyllic and peaceful Amsterdamse Bos at the rear of the house. The house is within walking distance of various amenities, including trendy restaurants and shops for daily shopping. The Gelderlandplein shopping center with a distinctive range of shops is also within a short cycling distance.

Here you can enjoy the beautiful and peaceful environment that the Amsterdamse Bos offers, where you can walk and practice various sports: tennis parks, hockey- and football fields, rowing and canoe facilities, walking paths, playing fields, a petting zoo and an open-air theater are all there.

Nearby are the Zuid-As, South Station and the Stadshart Amstelveen shopping mall.
The connection to public transport is excellent.
Several tram and bus lines stop in the near vicinity of the house and the A10 and A2 ring road can be reached within a few minutes by car.

There are also several good primary and secondary schools within cycling distance of the house. The International Schools of both Amsterdam and Amstelveen (Aics, BritisH and ISA) are easy to reach either by car or by bicycle.

LAYOUT
Through the well-maintained entrance with natural stone stairs you reach the entrance on the third floor.
Third floor: Entry into the hall with cupboard that offers storage space and is equipped with a washing machine & dryer connection, meter cupboard and a separate (floating) toilet with fountain. Through the hall there is access to a (bed) room at the front and the spacious living room with half open kitchen. The large sliding doors in the living room provide access to the terrace at the rear (facingsouth-west) with a beautiful view over the Amsterdam forest. Stairs to the fourth floor are present in the hallway.

Fourth floor:
Both bedrooms are accessible via the landing, as well as the closet with the central heating system and mechanical ventilatio
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder