Vorige | Volgende

Amstelvlietstraat 305 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Vraagprijs € 60.000 

Huurprijs € 200 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Parkeerplaats in afgesloten en overdekte parkeerkelder. De parkeerplaatsen liggen in de onderbouw van complex Amstel-life in de wijk Amstelkwartier en zijn afgesloten met een elektrische speedgate deur. De garage is alleen toegankelijk voor eigenaren en huurders. Er is 24/7 toegang middels een afstandbediening en sleutel. Bij de ingang hangt een beveilingscamera. De parkeerplaatsen zijn gunstig gelegen op 200 meter van metrostation Spaklerweg en 800 meter van het Amstelstation. Binnen enkele minuten van de ringweg A10, Rivierenbuurt en Watergraafsmeer.

De parkeerplaats is op erfpachtgrond gelegen (gemeente Amsterdam).
Algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing. De canon is afgekocht tot en met 15 september 2061.
De maandelijkse servicekosten bedragen € 29,00.

Huurcondities:
- huurprijs bedraagt € 200,- per maand
- waarborgsom ter grootte van 2 maanden
- minimale huurtermijn voor één jaar
- voorbehoud gunning eigenaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 29 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-09-08
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.