Vorige | Volgende

Amsterdamsestraatweg 26 1391AB Abcoude, Abcoude

Vraagprijs € 1.745.000 

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
391 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
524 m²

Omschrijving

Een representatief en historisch pand wordt verbouwd tot twee casco woningen en een nieuw te bouwen koetshuis van resp. ca. 391 m (Heren Hoekhuis), 358 m (Heren midden huis) en 175 m (Nieuwbouw Koetshuis). De herenhuizen maken deel uit van een aansprekend rijksmonument.

Onderscheidende woningen door onder andere parkachtige tuinen, veel lichtinval, riante maatvoering en functionaliteit. Er is bijvoorbeeld genoeg ruimte voor een eigen praktijk, atelier, gastenverblijf of studio.

De woningen liggen centraal en zijn omgeven door groen met aan de voorzijde het riviertje de Angstel. Aan de achterzijde liggen de tuinen parkachtig in het groen.
Abcoude is een veelzijdig dorp in de schaduw van Amsterdam. Gekenmerkt door een traditionele mix van natuur, vaarwegen, gezellige dorpskern en historische gebouwen.

Omgeving:
In Abcoude, ook wel de groene achtertuin van Amsterdam genoemd, is het prachtig en ruimtelijk wonen. Hardlopen door de weilanden, fietsen (of met de boot) naar de Vinkeveense plassen, golfen of gebruik maken van gezellige horeca, het kan allemaal. Tevens is er in de Hoogstraat een uitgebreid aanbod van winkels, zoals de lokale groenteboer, bakker, slager en bloemist. De inmiddels bekende biologische boerderij Lindenhoff in Baambrugge voorziet in dagelijks verse producten van het land. Ook zijn de Hema, grote supermarkten en drogisterijen aanwezig.
Voor kinderen zijn goede scholen en sport faciliteiten dichtbij.
Abcoude is zeer goed bereikbaar. Binnen 5 minuten bent u op de fiets in Zuidoost. In circa een half uur op de Zuidas. Met de auto of de trein bent u hier in een kwartier.

Heren Hoekhuis (Amsterdamsestraatweg 26)

Woonoppervlakte 391 m2
Oppervlakte tuin 314 m2
5/6 slaapkamers
Casco verkoop, vraagprijs 1.745.000,- k.k.
Casco werkzaamheden gereed tweede kwartaal van 2021
Afbouwpakket mogelijk in overleg ontwikkelaar/aannemer
2 parkeerplaatsen
Sfeervolle overdekte veranda aan de voorzijde

Let op: te bezichtigen op afspraak vanaf medio januari 2021.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
391 m²
Perceeloppervlakte
524 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Abcoude

Abcoude is een stad in de provincie Utrecht. Het ligt ongeveer 13 km ten zuidoosten van (het centrum van) Amsterdam. Abcoude ligt in 'het groene hart' en is de thuishaven van de Ronde Venen, die prachtige fiets-, wandel- en zeilmogelijkheden bieden. Het Abcoudermeer heeft een directe verbinding met water naar Amsterdam en de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Abcoude is gelegen aan de water- en wegverbindingen tussen Amsterdam en Utrecht. Dit heeft een impact op het dorp gehad. Vroeger stopten veel reizigers met hun rijtuigen en schuiten om bij een van de haltes uit te stappen, die overigens nog steeds bestaan.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder