Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 13 G 1422AC Uithoorn, Bedrijventerrein

Vraagprijs € 265.000 

Omschrijving

Er worden links en rechts de nodige 13 in een dozijn bedrijfsunits aangeboden. Te klein/smal, saai,en kaal…

Daar is hier geen sprake van.
Deze fantastische lichte bedrijfsunit voelt als thuis en geeft u een prettig gevoel vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u vertrekt. Zo wilt u graag werken!

De eigenaar van deze bedrijfsunit heeft gekozen voor een hoogwaardige inbouw en een optimaal niveau van beveiliging.

Een greep uit de kenmerken:

-Eiken vloeren in de kantoren en op de overloop
-Airco in de kantoren boven en beneden
-CV installatie (2011) met vloerverwarming in de kantoren
-Elektrische rolluiken binnenzijde overheaddeur en entree.
-Honeywell klasse 5 (!) beveiliging met trildetectie
-Honeywell camera systeem met recorder in bedrijfshal en entree
-2 keurig betegelde toiletruimtes (boven en beneden)
-Moderne pantry met vaatwasser en koeling
-Telefooncentrale Panasonic in het gehele pand
-Serverkast met patching
-Systeemplafonds met armaturen en lichtplaten
-Luchtverversingsinstallatie in de bedrijfshal
-Maatlamellen in de kantoren

In het verleden is het pand in gebruik geweest als kunstopslag. Hierdoor is het niveau van beveiliging optimaal. De bedrijfshal is zeer royaal, heeft grotendeels een hoogte van ca. 7 meter en is voorzien van krachtstroom en vloercoating.

De zuidgerichte ligging in combinatie met de ramen en lichtstraten geven deze unit een prettige lichtval.

Het pand heeft een mooie maat van ca. 10 meter breed en 22 meter diep. Inclusief de verdiepingsvloer meet het pand 311m2. Voor de exacte indeling en maten verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Het pand is voorzien van smaakvolle meubilering die desgewenst kan worden overgenomen.

Het pand maakt onderdeel uit van de VVE/het blok Amsterdamseweg 13-15. Dit blok is in 2011 volledig vernieuwbouwd en daaruit zijn de huidige bedrijfsunits ontstaan. De VVE is gezond, de servicekosten bedragen 117,65 per maand en het beheer wordt gedaan door Munnik VVE beheer.

Parkeren is mogelijk voor de deur op de strook die voor het pand is gelegen. Daarnaast beschikt deze unit nog over 3 eigen parkeerplaatsen (appartementsrechten) op het parkeerterrein

Als u op zoek bent naar een turn-key luxe bedrijfsunit tegen een zeer gunstige prijs dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Koopprijs: 265.000 k.k excl. BTW
Koopprijs roerende zaken: in overleg

LET OP: Kopers die niet wensen te opteren voor BTW belaste levering dienen rekening te houden met een koopsom van Eur. 290.000 k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-01-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder