Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 15 E 1422AC Uithoorn, Bedrijventerrein

Koopsom € 350.000 

Huurprijs € 2.200 per maand

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Uithoorn vindt u dit bedrijfsgebouw met twee kantoorruimtes en een ruime opslagruimte. De begane grond kent een lichte entree met meterkast en trapopgang, een kantoorruimte met trapkast en een ruime opslagruimte met grote overheaddeur, waardoor deze makkelijk van goederen te beladen is. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede kantoorruimte evenals een pantry en twee separate toiletruimtes. Het bedrijfspand beschikt tevens over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het pand is centraal gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn nabij provinciale weg N201 welke direct is verbonden met de snelwegen A2 en A4.

Indeling
Begane grond: Entree/hal, opslagruimte met overheaddeur, opslag/kantoorruimte;
Eerste verdieping: Overloop, kantoorruimte met cv-kast, pantry en toiletruimtes.

Locatie
Het bedrijfspand bevindt zich op het bedrijventerrein van Uithoorn. De snelwegen A4 (tussen Amsterdam en Den Haag) en A2 (tussen Utrecht en Amsterdam) en de Provincialeweg N201 bevinden zich op korte afstand. Steden als Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Hilversum zijn snel te bereiken.

Bijzonderheden
Bijdrage aan VvE circa 146,40,- per maand;
Het oorspronkelijke bouwjaar is 1977 maar in 2010 is het pand ver(nieuw)bouwd tot het huidige bedrijfscomplex.

Datum oplevering
Per direct beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.