Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 15 F 1422AC Uithoorn, Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Uithoorn vindt u dit bedrijfsgebouw ingedeeld als een ruime bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. De begane grond kent een lichte entree met meterkast, trapopgang en toiletruimte en een ruime bedrijfs-/opslagruimte met grote overheaddeur en lichtstraten. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte met pantry en een separate toiletruimte. Het bedrijfspand beschikt tevens over 3 eigen parkeerplaatsen.

Het pand is centraal gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn nabij provinciale weg N201 welke direct is verbonden met de snelwegen A2 en A4.

Indeling
Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, opslagruimte met overheaddeur;
Eerste verdieping: Overloop, toiletruimte, kantoorruimte met pantry.

De oppervlakte van de begane grond is circa 220 m˛ en de oppervlakte van de eerste verdieping is circa 50 m˛

Locatie
Het object ligt op het bedrijventerrein van Uithoorn, op slechts 1 minuut afstand vindt u een op-/afrit van de N201. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
- Het oorspronkelijke bouwjaar is 1977 maar in 2010 is het pand ver(nieuw)bouwd tot het huidige bedrijfscomplex;
- De VvE kosten bedragen € 1.757,53 per jaar;
- Het object beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder