Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 178 1182HL Amstelveen, Patrimonium

Omschrijving

In de wijk Patrimonium mogen wij u aanbieden deze ruime en functionele winkelruimte (ca. 101 mē) gevestigd in het zuidelijke gedeelte van de Amsterdamseweg. De winkelruimte beschikt over een royale kelder (ca. 37 mē).

Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A4, A9 en A10 en op nabije afstand kunt u zo op het openbaar vervoer stappen (o.a. bus en nachtbus). Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom het pand, (gedeelte blauwe zone en vrij parkeren).

Bekijk onze plattegronden voor de indeling en de mogelijkheden van de winkelruimte!

BIJZONDERHEDEN
- Oppervlakte ca. 101 mē
- Bouwjaar ca. 1924
- Achterom aanwezig
- Oplevering in overleg

Op deze verkoop is een ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-13
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder