Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 215 1182GW Amstelveen, Amstelveen

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
416 m²

Omschrijving

GE-WEL-DIGE sfeervolle en karakteristieke hoekvilla.

Deze geschakelde jaren ’30 hoekwoning heeft alles, een perceel van 416 m2, een voor van ongeveer 80 m2 en een achtertuin met achterom van circa 175 m2, vrij uitzicht voor en achter, een garage en een oprit voor drie auto’s.

Aan de voorzijde ligt De Braak en het Amsterdamse Bos aan de achterzijde.

Deze villa is sinds de bouw in 1931 in bezit van dezelfde familie. De laatste jaren is de woning verhuurd geweest. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe eigenaar om hier een mooi thuis van te maken.

Veel woningen in de buurt zijn al uitgebouwd en hebben meer ruimte gekregen op de bovenste etage door geplaatste dakkappellen. Laat je tijdens een wandeling inspireren door de uitgevoerde plannen in de buurt.

LOCATIE
Dit is Amstelveen op zijn best. Alle faciliteiten die je wensen kunt vind je op loop- en fietsafstand. Van kinderdagverblijven en basisscholen tot middelbare scholen (een internationale school aan de overkant van de straat), supermarkten tot speciaalzaken en restaurants en cafés tot scouting, sportclubs en parken. Ook winkelcentrum Stadshart, de bibliotheek en schouwburg zijn nabij. En toch woon je voor je gevoel helemaal vrij in het groen.

Deze woonomgeving is mede zo geliefd vanwege de gunstige ligging ten opzichte van winkelcentra, uitvalswegen (A2, A4, A9 en Ring A10), en openbaar vervoer. Amsterdam en Schiphol zijn door het goede openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De Zuidas is bovendien in 15 minuten per fiets te bereiken en Amsterdam Centrum in 25 minuten.

INDELING
Zie voor een duidelijke weergave van de huidige indeling de bijgevoegde plattegronden. Tevens zijn enkele artist impressions en optieplattegronden bijgevoegd ter inspiratie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Oprit met parkeerplaats voor drie auto’s, tevens royale parkeermogelijkheden op straat, voortuin (circa 7 x 9 meter) met garage voor fietsen en bergruimte, voordeur en entree, authentieke hal met trap naar eerste etage en toegang tot de kelder (hoogte 1,90 meter). Doorzonwoonkamer met erker, open keuken en openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde. Naast de keuken is een ruime bijkeuken met achterdeur gelegen.

De tuin is circa 20 meter diep en ruim 9 meter breed. Er is een poort en achterom via het naastgelegen pad, in de tuin staat een houten berging. De tuin biedt volop mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en te genieten. Je ziet jezelf vast al zitten.

Eerste etage, overloop, twee grote slaapkamers met tussengelegen (tweede) badkamer, werkkamer aan de voorzijde en hoofdbadkamer aan de achterzijde.

Tweede etage, open zolder met dakkapel aan de achterzijde en dakraam. Waanzinnig etage om hoofdslaapkamer met badkamer of twee slaapkamers van te maken.

Kortom: een prachtige villa, boordevol karakter met onnoemelijk veel mogelijkheden, die vraagt om een nieuwe eigenaar met een visie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar circa 1931;
- Perceeloppervlakte 416 m2, volledige eigendom/eigen grond;
- Voortuin circa 7 x 9 meter, achtertuin op het westen circa 20 x 9 meter;
- Woonoppervlakte 160 m2 volgen NEN, bruto vloeroppervlakte 263 m2;
- Oprit voor 3 auto’s;
- Garage voor fietsen en berging;
- Bijkeuken en berging in de tuin;
- Achterom met poort;
- Niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering kan spoedig.

Bel snel met ons kantoor voor een afspraak. Wij maken graag een 1 op 1 afspraak met u voor een bezichtiging.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²
Perceeloppervlakte
416 m²
Inhoud
680 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder