Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 28 1422AD Uithoorn

Huurprijs € 80 per m2/jaar

Omschrijving

Op een zichtlocatie aan de Amsterdamseweg op het bedrijventerrein van Uithoorn vindt u dit kantoorpand waarvan wij de tweede verdieping te huur aanbieden. Het betreft in totaal 180 m˛ groot inclusief pantry en toiletgroep.

Via de gezamenlijke entree komt u in de hal met trapopgang naar de eerste en tweede verdieping. Op de tweede verdieping heeft u aan de linkerkant toegang tot de ruime open kantoorruimte met herentoilet. Aan de rechterkant heeft u toegang tot het damestoilet, de vergader-/lunchruimte met panty, een aparte kantoorruimte/directiekamer, een opberg-/archiefkast en de serverruimte.

Locatie
Het object ligt aan de Amsterdamseweg die centraal door het bedrijventerrein van Uithoorn loopt, op nog geen minuut afstand van de op-/afrit van de N201. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de eerder genoemde provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
- De huurprijs is exclusief servicekosten en de levering van gas, water en elektra;
- Het object is beschikbaar per 1 juni 2021;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Lichte kantoorruimte met veel raampartijen;
- Centraal gelegen, met zowel auto als openbaar vervoer (15 minuten te voet naar centrale halte) goed bereikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-23
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder