Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 357 1182HB Amstelveen, Patrimonium

Bouwjaar
1948
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Uniek compleet gerenoveerd 3-kamer appartement van ca. 67 mē met heerlijke ZONNIGE tuin! Het appartement is gelegen in een van de mooiste stukjes van Amstelveen met op steenworp afstand gelegen heemparken en het Amsterdamse Bos. Gelegen onder de rook van Amsterdam, maar nabij het "Stadshart", naast de grote diversiteit aan winkels/horeca bevinden zich hier ook de openbare bibliotheek, de schouwburg en diverse bus- en tramlijnen. De A9 is op enkele minuten. Het appartement is omringd door goede (basis-) scholen en kinderopvang.

For English summary see below!

Grijp uw kans want dit soort appartementen komen zelden langs!

Uitzonderlijk voor een uitgebouwde benedenwoning is dat de woning zeer licht is en ondanks de uitbouw er nog steeds sprake is van een royale voor- en achtertuin. Via de hal komt men in de living met aan de voorzijde het zitgedeelte en centraal gelegen in het appartement de moderne keuken met een zee aan kastruimte en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamers, beide van een goed formaat. Beide slaapkamers geven toegang tot de achtertuin
Mooie strakke badkamer in neutrale kleurstelling met extra ruime inloopdouche, toilet en wastafel. Last but not least; om het geheel af te maken ligt er in de gehele woning een mooie laminaat vloer en bevinden zich in de hal en de slaapkamer vaste kasten waar tevens de cv-ketel, de wasmachine en droger perfect zijn weggewerkt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unique completely renovated 3 room apartment of 67 mē with lovely garden SUNNY! The apartment is located in one of the most beautiful stretches of Amstelveen within a stone's throw of a couple of parcs and the Amsterdamse Bos. Located in the shadow of Amsterdam and close to "Stadshart Amstelveen", in addition to the wide variety of shops/ restaurants here you'll find also the public library, the theater and several bus and tram lines. The A9 is just a few minutes away. The apartment is surrounded by good (primary) schools and childcare.

Grab the opportunity for this kind of apartment rarely come along!

Exceptional for an extended groundfloor apartment is that the house is very light and despite the extention, there is still a generous front and back garden. Through the hall you enter the living room with to the front a generous seating area and centrally located in the apartment the modern kitchen with ample cupboard space and of course with built-inn appliances.

At the back of the apartment two bedrooms both are a good size. Both bedrooms have access to the back garden. Spacious and beautifull bathroom in neutral colors with extra large shower, toilet and washbasin. Last but not least; to top it all off there is a beautiful laminate floor and in the hallway and the bedroom are fixed closets which houses the central heating boiler, washing machine and dryer.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
29-05-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1948

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder