Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 412 1181BT Amstelveen, Randwijck

Omschrijving

Winkelruimte aan de Amsterdamseweg 412 midden in Amstelveen.

Op de Amsterdamseweg zijn alle faciliteiten in de directe omgeving te vinden: diverse winkelgebieden waaronder het stadshart Amstelveen, openbare voorzieningen en het Amsterdamse Bos. Ook is er een bushalte in de directe omgeving aanwezig voor de lijnen 242,347,357,348,358, N47 en N57.

OBJECT
Amsterdamseweg 412, 1181BT Amstelveen is een verblijfsobject in gebruik en heeft een winkelfunctie met een oppervlakte van 150 m2. Dit object bevindt zich in een pand uit 1961.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte van het object bedraagt ca. 150 mē begane grond (plafondhoogte: ca. 3,60m).

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- Pantry
- Toilet groep
- Verdere oplevering in casco staat

Huurtermijn: 5 + 5 jaar

Zekerheidstelling: Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 4 maanden te vermeerderen met BTW.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurprijsbetaling: per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijkse indexering, voor het eerst 12 maanden na de ingangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Beschikbaar: In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-08-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder