Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 448 1181BW Amstelveen, Randwijck

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Omschrijving

Interessant beleggingsobject met lopende huurovereenkomst gelegen op een centrale locatie in Amstelveen. Het object omvat een restaurant (horeca) en het bovenliggend appartement (wonen).

Het object is gelegen op loopafstand van het Amsterdamse Bos, de winkels aan de Amsterdamseweg en onder de rook van Amsterdam-Zuid. Tevens is het zeer centraal gelegen ten opzichte van de openbaar vervoermogelijkheden en de uitvalswegen naar Amsterdam en omliggende plaatsen door de aanwezigheid van de nabijgelegen A9, A10 en A4.

Globale indeling;
Restaurant: entree, restaurantgedeelte thans omvattende 12 tafels en 36 stoelen en het keukengedeelte aan de achterzijde.
Appartement: bereikbaar vanaf de begane grond, trap, overloop, slaapkamer met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, woonkamer aan de voorzijde.

Afmetingen:
Begane grond (restaurant): 95 m2 (VVO)
1e verdieping (appartement): 55 m2 (GBO)

In het vigerend bestemmingsplan zijn voor dit perceel de volgende maatvoeringen van toepassing:
Goothoogte: maximum 7 meter;
Bouwhoogte: maximum 12 meter;
Dit houdt in dat er een bouwlaag toegevoegd kan worden. Voor meer informatie, vergunningen etc. dient de geïnteresseerde zelf onderzoek te doen bij onder andere de gemeente Amstelveen.

Algemene bijzonderheden:

- Restaurant begane grond: VVO 95 m2;
- Appartement op 1e verdieping GBO 55,10 m² (meetrapport aanwezig);
- Gelegen op eigen grond;
- Bouwjaar 1915;
- Conform vigerend bestemmingsplan "Amstelveen Noord West" is de bestemming:
"Gemengde doeleinden, horeca toegestaan", de goothoogte maximum 7 meter en bouwhoogte 12 meter;
- Interessante verbouwingsmogelijkheden;
- Bij serieuze interesse worden relevante documentatie toegezonden waaronder het lopende huurcontract;
- Het object wordt in de huidige staat verkocht;
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn;
- De volgende clausules zullen worden opgenomen in de koopakte:
niet bewoning / gebruik (belegging), ouderdom, asbest en NEN 2580 / Meetinstructie.

Bezoek ook de eigen homeshow van dit object middels webadres Amsterdamseweg448.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, vigerend bestemmingsplan, het meetcertificaat (EPC), full screen foto's evenals informatie over de buurt, een 'streetview' en de zonnegrens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
95 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder