Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 504 bg 1181BX Amstelveen, Randwijck

Huurprijs € 2.250 per maand

Omschrijving

Object
De winkelruimte (ca 60m2) met ruime etalage beschikt over kleine pantry aan de achterzijde en een grote kelder van 60m2 voor opslag. Op de vloer ligt een nette lichte laminaatvloer. Aan de achterzijde ligt de tuin met een eigen achterom.
Op de 1e en 2e verdieping ligt het bijbehorend appartement (ca 55m2). Deze beschikt over 2 slaapkamers, een open keuken, badkamer met douche en toilet, balkon aan de voorzijde en een vliering (2e verdieping)

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan een drukke doorgaande winkelstraat.

Huurprijs 2250,- per maand

Overige condities
nader overeen te komen

Voorbehouden
Gunning eigenaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-13
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder