Vorige | Volgende

Amundsenweg 22 H 1056AV Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer goed ingedeeld 4-kamer appartement met 3 slaapkamers in het gezellige Bos en Lommer met diepe balkons!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Amundsenweg is een rustige straat met veel parkeergelegenheid en groen in Stadsdeel West (Bos en Lommer) grenzend aan de Baarsjes. Het Rembrandt- en Erasmuspark zijn beide binnen 5 minuten loopafstand te bereiken en in de nabije omgeving vind je onder andere het gezellige en levendige Mercatorplein. Rondom dit plein vind je veel winkels en horecagelegenheden (onder meer: Bar Baarsch en Cafe Zurich) maar ook op de Jan Evertsenstraat kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Het Bos en Lommer plein is recent geheel vernieuwd en aan de Erasmus gracht zijn diverse gezellige terrassen te vinden. "De Jordaan” maar ook het centrum van Amsterdam zijn op korte fietsafstand te bereiken. Tevens vind je in een straal van 500 meter om het appartement een zwembad, sportscholen, alsmede een lagere school met kinderdagverblijf.

Het appartement is goed te bereiken met de auto via de Ring A10. Ook middels het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken (tram 7, 13 en 14) en met de bus 5 minuten van station Sloterdijk en 20 minuten van centraal station. De metro vind je op 5 minuten loopafstand.

INDELING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je het appartement gelegen op de eerste verdieping. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken: De ruime woonkamer en een van de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en hebben beide toegang tot het balkon op het oosten. Hier staat de zon de gehele ochtend en heeft het appartement door de gunstige ligging een vrij uitzicht de Amundsenweg in.

Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers, de nette badkamer met wasmachine aansluiting, wastafel, inloopdouche en kastruimte, separaat toilet en de keuken met toegang tot het diepe balkon op het westen. Hier kunt u de gehele middag en deels avond heerlijk van de zon en het zicht op de goed onderhouden binnentuin genieten!
Een handige berging is in de onderbouw en makkelijk bereikbaar voor fietsen.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond die uitgegeven is in eeuwigdurende erfpacht. Het huidig tijdvak loopt t/m 29 februari 2056. De overstap met korting naar eeuwigdurende erfpacht is al afgerond, de canon zal vanaf 2056 €107,46 bedragen (plus inflatie). De Algemene bepalingen van 2016 van de gemeente van Amsterdam zijn van toepassing.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De vereniging van eigenaren is genaamd 'VvE Poolbuurt 2'. De servicekosten bedragen €138,00 per maand. De administratie wordt gevoerd door Eigen haard. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

KADASTRALE AANDUIDIDNG
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend 1056 AV Amsterdam, Amundsenweg 22-hs, kadastraal bekend gemeente Sloten (N.H), sectie L complexaanduiding 3351-A, indexnummer A-27, uitmakende het drieëntachtig/dertienduizend driehonderd éénenvijftigste (83/13.351) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

DUURZAAMHEID
Het appartement beschikt over een energielabel D.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer praktische indeling met 3 slaapkamers.
- 2 diepe balkons op oost en west. Nagenoeg de gehele dag zon.
- Bouwjaar: 1950
- Huidige erfpacht tijdvak afgekocht en aanvraag eeuwigdurende tijdvak onder de gunstige voorwaarden is al afgerond
- Aparte berging op de begane grond
- Momenteel geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovely 4-room apartment with a great layout with 3 bedrooms in Bos en Lommer with deep balconies!

AREA AND ACCESSIBILITY
The Amundsenweg is a quiet street with plenty of parking and greenery in the West district (Bos en Lommer) adjacent to the Baarsjes. The Rembrandt and Erasmus Parks can both be reached within a 5-minute walk and in the vicinity you will find the bustling Mercatorplein. You will also find many shops and restaurants around this square (including: Bar Baarsch and Cafe Zurich), and you can do your daily shopping on the Jan Evertsenstraat. The Bos en Lommer square has recently been completely renovated and there are several terraces along the Erasmus canal. "The Jordaan" and the city centre of Amsterdam can be reached within a short cycling distance. You will also find a swimming pool, gyms, as well as a primary school with a nursery within a radius of 500 metres from the apartment.

The apartment is easily accessible by car via the A10 ring road. The apartment is also easily accessible by public transport (tram 7, 13 and 14) and by bus 5 minutes from Sloterdijk station and 20 minutes from central station. The metro is a 5-minute walk away.

LAYOUT
You reach the apartment on the first floor via the communal staircase. The spacious hall provides access to all rooms: The spacious living room and one of the bedrooms are located at the front and both have access to the east-facing balcony. You get the sun is here all morning and the apartment has unobstructed views of the Amundsenweg due to its favourable location.

At the rear there are 2 bedrooms, the bathroom with washing machine connection, sink, walk-in shower and cupboard space, separate toilet and the kitchen with access to the deep west-facing balcony. Here you can enjoy the sun and views of the well-maintained courtyard garden all afternoon and part of the evening!

There is a handy storage room in the basement which is easily accessible for bicycles.

PARTICULARS:
- Very practical layout with 3 bedrooms.
- 2 deep (1 east-facing and 1 west-facing) balconies. You get the sun here almost all day.
- Year of construction: 1950
- Current leasehold period surrendered and application for perpetual period under favourable conditions has already been completed
- Separate storage room on the ground floor
- There is currently no waiting list for applying for a parking permit
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-13
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder