Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Analoogstraat 20 1033MR Amsterdam, Cornelis Douwesterrein

Huurprijs € 2.499 per maand

Omschrijving

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur, deze zeer moderne bedrijfsruimte met op de eerste verdieping luxe kantoorruimte met mooie hoge glazen afscheiding. De ruimte wordt casco+ opgeleverd, er is een mogelijkheid een groot deel van de inventaris van de huidige huurder over te nemen.

Algemeen:
Op het bedrijven terrein Cornelis Douwes (nabij de Coentunnel) hebben wij deze moderne bedrijfshal te huur, voorzien van overheaddeur, toiletten, pantry en een luxe afgewerkte kantoorruimte op de verdieping.
Dit fraaie bedrijfspand is voorzien van alle nutsvoorzieningen en de kantoorruimte is afgewerkt met systeemplafond, (glazen) tussenwanden, kabelgoten, etc.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, nabij afslag S118 van de Ringweg A 10. Ook dicht bij de pont welke vanaf het Centraal Station alle dagen elk half uur gaat, vanaf 06.00 uur en tevens met de bus goed te bereiken vanaf bijvoorbeeld het Centraal Station.

Indeling:
Overheaddeur (3,9 x 4,2 m), hal met vrije hoogte van 7 meter, werkruimte met toegang naar het naastgelegen, af te sluiten parkeerterrein. Trap naar de 1e verdieping met 3 ruime spreekkamers voorzien van systeemplafonds, (glazen) tussenwanden en kabelgoten.

Oppervlakte:
Begane grond (bedrijfsruimte) : ca. 200 m²
Verdieping (kantoorruimte) : ca. 100 m²
Hoogte begane grond : ca. 7 meter
Vrije overspanning : ca. 10 meter

Diverse voorzieningen aanwezig in het gehuurde:
- Overheaddeur
- Toiletten
- Pantry
- Kabelgoten
- Luxe kantoor / spreekkamers
- Airco
- Alarm
- Vloerverwarming begane grond

Oplevering:
De ruimte wordt casco+ opgeleverd. Het is mogelijk een groot deel van de inventaris over te nemen, denk hierbij aan meubels, computers en stellingen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-12-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder