Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anderlechtlaan 175 - 179 1066HM Amsterdam

Huurprijs vanaf excl. BTW € 175 per m/jaar

Omschrijving

De recent gerenoveerde identieke kantoorgebouwen zijn gelegen in Nieuw Sloten, bij het Riekerpolder kantorengebied. Beide kantoren zijn recent gestript naar casco en gerenoveerd naar de modernste maatstaven. Binnen zijn de ruimtes van alle gemakken voorzien, zoals een duurzame klimaatinstallatie, nieuwe plafonds met LED-verlichting inclusief aanwezigheidsdetectie en een daglichtafhankelijke regeling. Daarnaast beschikken de panden over een energielabel A en een BREEAM Very Good certificaat. Tevens zijn alle toiletgroepen gerenoveerd en beschikt elke verdieping over een pantry aansluiting. De gebouwen lenen zich perfect voor zowel single- als multi-tenant gebruikers. Beide kantoren hebben samen 5.724,6 m beschikbaar (2.771,4 m en 2.940,5 m) verdeeld over zes bouwlagen. Aan de voorkant is een groot terras gelegen waar lekker gezeten kan worden. De ondergelegen parkeergarage is ook volledig gerenoveerd en beschikt tevens over elektrische laadpunten en een fietsenstalling.

In de omgeving zijn verschillende (inter)nationale kantoren gevestigd, zoals Brunel, IBM, PwC, Atradius en KNAB. Naast deze bedrijven zijn er ook een aantal hotels te vinden zoals, het Mercure Hotel, Dutch Design Hotel Artemis, Corendon City Hotel, XO Hotels Couture en West Side Inn Hotel. Verder zijn er ook verschillende horeca gelegenheden gevestigd in de nabije omgeving en is winkelcentrum Nieuw Sloten te vinden op drie minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De kantoorgebouwen zijn goed te bereiken met de auto vanaf de ringweg A10, A4 en de S107. Het tramstation Kasterleepark (tram 2) ligt op 5 minuut loopafstand. Verder is het busstation Hageland gelegen op 1 minuut loopafstand, hier stoppen bus 64 en bus 247 met verbinding naar metrostation Henk Sneevlietweg. Het metrostation heeft directe verbindingen naar de NS-stations Zuid, Sloterdijk, Lelylaan, RAI, Duivendrecht en Amsterdam Zuidoost.

OPPERVLAK GEBOUW
Anderlechtlaan 175 is in totaal 2.771,4 m v.v.o.
Anderlechtlaan 179 is in totaal 2.940,5 m v.v.o.
175 + 179 Totaal: 5.724,6 m

BESCHIKBAARHEID
Anderlechtlaan 175 Amsterdam
o Kelder: 181,8 m archiefruimte;
o Begane grond: 496,8 m kantoorruimte;
o 1e verdieping: 424,0 m kantoorruimte;
o 2e verdieping: 556,1 m kantoorruimte;
o 3e verdieping: 556,4 m kantoorruimte;
o 4e verdieping: 556,4 m kantoorruimte.
Totaal: 2.771,4 m

Anderlechtlaan 179 Amsterdam
o Kelder: 350,9 m archiefruimte;
o Begane grond: 485,3 m kantoorruimte;
o 1e verdieping: 439,1 m kantoorruimte;
o 2e verdieping: 553,8 m kantoorruimte;
o 3e verdieping: 554,1 m kantoorruimte;
o 4e verdieping: 557,3 m kantoorruimte.
Totaal: 2.940,5 m

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
Kantoor: 175 per m per jaar, exclusief btw en servicekosten.
Parkeerplaats: 1.000 per parkeerplaats per jaar exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
40,- per m per jaar, exclusief btw.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar

PARKEREN
60 parkeerplaatsen beschikbaar in de onderliggende garage.
Parkeernorm van 1:100

BESTEMMING
Maatschappelijk en onderwijs

SPECIFICATIES & VOORZIENINGEN
o Gegaliseerde vloervelden;
o Volledige en duurzame klimaatinstallatie;
o Nieuwe plafonds met verlichtings (LED) armaturen;
o Energie label A;
o Warmtepomp (i.p.v. een cv- ketel en koelmachine)
o Vernieuwde toiletten en pantry installaties per verdieping;
o Volledig functionerende parkeergarage met installatie;
o Terras.


--------------------

The recently renovated identical office buildings are located in Nieuw Sloten, near the Riekerpolder office area. Both offices have recently been stripped to shell and renovated to the most modern standards. Inside, the spaces are fully equipped, such as a sustainable climate system, new ceilings with LED lighting, including presence detection and daylight-dependent control. In addition, the buildings have an energy label A and a BREEAM Very Good certificate. All toilet groups have also been renovated and each floor has a pantry connection. The buildings are perfect for both single and multi-tenant users. Both offices together have 5,724.6 m available (2,771.4 m and 2,940.5 m) spread over six floors. At the front is a large terrace where you can sit. The underground parking garage has also been completely renovated and also has electric charging points and a bicycle shed.

Various (inter) national offices are located in the area, such as Brunel, IBM, PwC, Atradius and KNAB. In addition to these companies, there are also a number of hotels, such as the Mercure Hotel, Dutch Design Hotel Artemis, Corendon City Hotel, XO Hotels Couture and West Side Inn Hotel. There are also various catering establishments in the vicinity and the Nieuw Sloten shopping center is a three-minute walk away.


SURFACE AREA
Anderlechtlaan 175 has a total lettable floor area of 2.771,4 sqm.
Anderlechtlaan 179 has a total lettable floor area of 2.940,5 sqm.
175 + 179 Total: 5.724,6 sqm.

AVAILABILTY
Anderlechtlaan 175 Amsterdam
o Basement: 181,8 sqm. archive room;
o Ground floor: 496,8 sqm. office space;
o 1st floor: 424,0 sqm. office space;
o 2nd floor : 556,1 sqm. office space;
o 3rd floor: 556,4 sqm. office space;
o 4rd floor: 556,4 sqm. office space.
Total: 2.771,4 sqm.

Anderlechtlaan 179 Amsterdam
o Basement: 350,9 sqm. archive room;
o Ground floor: 485,3 sqm. office space;
o 1st floor: 439,1 sqm. office space;
o 2nd floor : 553,8 sqm. office space;
o 3rd floor: 554,1 sqm. office space;
o 4rd floor: 557,3 sqm. office space.
Total: 2.940,5 sqm.

RENTAL PRICE OFFICE SPACE
Office: 175 per sqm. per year, excluding VAT and service charges.
Parking spot: 1.000 per parking spot per year excluding btw.

SERVICE CHARGES
40,- per sqm. per year, excluding VAT.

LEASE TERM
5 + 5 years

PARKING
60 parking spots available in de underground parking garage.
Parking ratio is 1:100.

ZONING
Social and educational

SPECIFICATIONS & FACILITIES
o Floor area with cement screed;
o Complete and sustainable climate installation;
o New ceiling with LED lighting;
o Energy label A;
o A heat pump (instead of a heating boiler);
o New sanitary facilities and a pantry per floor;
o Fully equipped parking garage;
o Terrace.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2019-09-12
Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Service kosten
€ 40 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
5.510 m²
In units vanaf
421 m²
Perceel
644 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder