Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Andreas Bonnstraat 34 huis 1091BA Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Een stoer en afwijkend appartement met een bruto vloeroppervlakte van 123 mē, gelegen in een voormalige winkelruimte. Hoge plafonds, grote raampartijen, serre, kelder, slaapgedeelte boven de woonkamer en een professionele keuken. Gelegen in een brede lommerrijke straat met bomen en brede trottoirs vlakbij het Oosterpark. Een uniek appartement in een zeer gewilde buurt.

Indeling:
Entree, tochtportaal, grote ruimte met aan de voorzijde een gigantisch raam naar de straat, welke voor veel lichtinval zorgt. In het middengedeelte een loungeplek en aan de achterzijde het eetgedeelte met daarbij een stijlvolle houtkachel. De openslaande deuren geven toegang tot de aangebouwde serre. De professionele keuken is uitgevoerd in RVS, heeft een groot fornuis en dito oven. De werkruimte is riant en ook vanuit de keuken is er toegang tot de serre.

Er is een insteek verdieping gemaakt die net iets lager is dan 2.00 meter. Hier is een op maat getimmerd bed en aan de achterzijde is de rode badkamer, met douche en wastafel.

Als extra is er een ruime kelder van 23 mē aan de voorzijde en achter de serre is nog een stadstuin met plaats voor een zitje en een streep middagzon.

Omgeving:
Gelegen in stadsdeel Oost en in de Oosterparkbuurt, nabij de HvA, het Oosterpark en de Amstel.

In de directe omgeving zijn goede uitgaansgelegenheden en restaurants zoals De Arena, Bar Bukowski en de Ysbreecker.

Het openbaar vervoer is goed en de metro is op loopafstand.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen is ca. 74 mē. Doordat de hoogte van de slaapverdieping lager is dan 2 meter, kan deze niet worden meegenomen volgens de NEN2580 richtlijnen
• Bruto vloeroppervlakte ca. 123 mē
• Uniek en onderscheidend appartement
• Hoge plafonds en veel licht
• Goed afgewerkt en onderhouden
• Gelegen op eigen grond
• Gewilde buurt en vlakbij het Oosterpark
• Mooie serre op het westen
• Grote kelder voor opslag
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

BRSM Videoviewing!

Nu Video Viewing: Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak.
Exclusieve video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak.

Uiteraard zijn normale bezichtigingen ook mogelijk, waarbij wij de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

---------------------------------

A trendy and different apartment with a gross floor area of 123 sqm in a former retail space. High ceilings, large windows, a conservatory, a cellar, a sleeping area above the living room and a professional kitchen. Located in a wide leafy street with trees and wide pavements near the Oosterpark. A unique apartment in an exceedingly popular neighbourhood.

Layout:
Entrance, entrance hall, large space with a huge window at the street side, which provides a lot of daylight. In the middle a lounge area and at the rear the dining area with a stylish woodstove. The French doors open onto the adjacent conservatory. The professional kitchen is made of stainless steel. It has a large stove and oven and there is a lot of working space. The kitchen gives also access to the conservatory.

The mezzanine floor that has been created is just below 2 metres. Here a custom-made bed and at the rear a red bathroom, with shower and washbasin.

As extras there are a spacious cellar of 23 sqm at the front and behind the conservatory an urban garden with space for a seat.

Location:
In the East urban district and in the Oosterpark area, near the Amsterdam University of Applied Sciences (Hogeschool van Amsterdam), the Oosterpark and River Amstel.

In the immediate vicinity of good night spots and restaurants such as De Arena, Bar Bukowski and Ysbreeker.

Public transport is good, and the metro is within walking distance.

Specifics:
• Usable area approximately 74 sqm. Because the height of the bedroom floor is lower than 2 metres, it cannot be included according to the NEN2580 guidelines
• Gross floor area approximately 123 sqm
• Unique and distinctive apartment
• High ceilings and lots of light
• Beautifully finished and maintained
• Freehold land
• Sought-after neighbourhood and close to the Oosterpark
• Beautiful conservatory facing west
• Large basement for storage
• This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
• Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

More information and floorplans on our site!

BRSM Videoviewing!

Now Video Viewing: Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment.
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment.

Of course we still offer regular viewings, in which we respect the WHO guideluines.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder