Vorige | Volgende

Andreas Schelfhoutstraat 10 1058HV Amsterdam, Surinamepleinbuurt

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***English translation below***

Goed onderhouden tweekamer appartement met zonnig balkon en een aparte berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar middels een lift. Gelegen in een gewild gedeelte van Zuid, tussen de Sloterkade en het Surinameplein en op circa 5 minuten van het Vondelpark. Eigen grond!

Ligging
De woning is op een gunstige en rustige locatie gelegen in Amsterdam Zuid. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum, het openbaar vervoer, de ring A-10 en luchthave Schiphol. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het gezellige Hoofddorpplein, Sloterkade of de Overtoom. Het Vondelpark ligt op circa vijf minuten loopafstand evenals sportschool David Lloyd. Het Rembrandtpark ligt op circa 6 minuten fietsafstand. Lunchen/dineren/borrelen kan om de hoek bij Oslo Beers, Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar en Van Mechelen.

Omschrijving
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 50m2 en is gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex met een separate berging in de onderbouw. Het complex is in de jaren 60 gebouwd en voorzien van een lift en een gemeenschappelijk fietsenberging. Het appartement is netjes onderhouden en voorzien gestuukte wanden en een laminaatvloer. In 2015 is de badkamer gerenoveerd.

Indeling
Entree op de eerste, gang met meterkast, ruime slaapkamer voorzien van twee inbouwkasten aan de achterzijde, moderne badkamer met toilet, berging voorzien van wasmachine aansluiting, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het zonnige balkon (zuid) aan de voorzijde.
Separate berging en gemeenschappelijk fietsenberging in de onderbouw.

Keuken
Witte keuken met houten aanrecht, boven- en onderkastjes, voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuiger, vaatwasser en een losse koelkast en vriezer.

Sanitair
Moderne badkamer grijze vloer- en witte wandtegels, wastafelmeubel met spiegel en verlichting, inloopdouche met easydrain en glazen douchewanden, inbouwspots en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels blokverwarming;
Elektrische installatie;
Elektrische deuropener;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw Andreas Schelfhoutstraat 8–48A te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer. De servicekosten bedragen €132,97 per maand exclusief € 55,- voorschot stookkosten. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan.

Bijzonderheden/kenmerken
Balkon;
Lift;
Berging in de onderbouw;
Gemeenschappelijke fietsenberging;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1960.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Well-maintained two-room flat with sunny balcony and a separate storage room in the basement. The flat is on the first floor and can be reached by lift. Located in a sought-after part of Amsterdam Zuid, between Sloterkade and Surinameplein, and around 5 minutes from Vondel Park. Freehold!

Location
The flat is situated in a convenient and quiet location in Amsterdam Zuid and characterised by its central position in relation to Amsterdam Centrum, public transport, the A10 ring road and Schiphol airport. For daily shopping, head to the bustling Hoofddorpplein, Sloterkade or Overtoom. Vondel Park is about five minutes' walk away, as is the David Lloyd gym. Rembrandt Park is about six minutes away by bike. Options for eating out or going for a drink are available just round the corner at Oslo Beers, Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar and Van Mechelen.

Description
The flat offers approximately 50m2 of living space and is located on the first floor of a block of flats, with a separate storage room in the basement. The building was constructed in the 1960s and benefits from a lift and a communal bike storage area. The flat is well maintained, with smooth plastered walls and laminate flooring. The bathroom was refurbished in 2015.

Layout
Entrance on the first floor, corridor with meter cupboard, large bedroom with two built-in wardrobes to the rear, modern bathroom with WC, storage room with connection for washing machine, large living room with open-plan kitchen and access to the sunny south-facing balcony to the front.
Separate storage room and communal bike storage in the basement.

Kitchen
White kitchen with wooden countertop and floor and wall units, fitted with a sink, 4-ring gas hob, extractor, dishwasher and a free-standing fridge-freezer.

Sanitary facilities
Modern bathroom with grey tiled floor and white tiled walls, basin with mirror and lighting, walk-in shower with easydrain and glass shower walls, recessed spots and WC.

Utilities
Heating and hot water via district heating;
Electrics;
Electric door opener;

Homeowners' Association
Homeowners' Association Andreas Schelfhoutstraat 8–48A, Amsterdam. The management is outsourced to Delair Vastgoedbeheer. The service charges amount to € 132,97,- per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw Andreas Schelfhoutstraat 8–48A te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer. De servicekosten bedragen €132,97 per maand excluding € 55,- advance heating costs. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Balcony;
Elevator;
Storage in the basement;
Common bicycle shed;
Freehold;
Built circa 1960.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-08-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
131 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder