Vorige | Volgende

Andreasplein 120 * 1058GD Amsterdam, Andreasterrein

Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
123 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtig, ruim en modern appartement met balkon / terras gelegen op de 5e verdieping in een schitterend nieuwbouwcomplex met een eigen parkeerplaats in de onderbouw. De locatie is een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

Het appartementencomplex is gelegen binnen de Ring A-10, om de hoek van het Hoofddorpplein en het Surinameplein. Het complex is om de hoek gelegen van het Rembrandt- en het Vondelpark.

Diverse cafés, restaurants en winkels (bijvoorbeeld op het Hoofddorpplein, de Overtoom en de Amstelveenseweg) zijn op loopafstand gelegen. Maar ook in Oud-West (bijvoorbeeld de J.P. Heijestraat, Ten Katemarkt, de Hallen en de Kinkerstraat) zijn in de buurt gelegen.

Op de fiets is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer (tram en bus) is op korte afstand gelegen en biedt diverse verbindingen naar alle delen van Amsterdam. Met de auto is de Ring-10 (afslag S106) binnen één minuut bereikbaar. Vanaf station Lelylaan (10 minuten lopen vanaf het appartement) ben je met de trein in 6 minuten op Schiphol.

INDELING
Middels het statig entree van het hoogwaardig afgewerkte complex bereikt u met de lift de 5e verdieping waar deze woning is gelegen.

Entree van de woning. Via een lange gang zijn alle vertrekken van de woning bereikbaar. De lichte woonkamer is royaal van formaat en heeft aan twee zijden een glazen pui. Zowel aan de voor- (Oostzijde met uitzicht richting de Warmondstraat) alsmede aan de achterzijde (Westzijde met uitzicht over de binnentuin) heeft u een fraai weids uitzicht. Aan beide zijden is een balkon aanwezig. Het balkon aan de achterzijde, wat qua grote meer een terras is, heeft uitzicht over de fraai aangelegde binnentuinen. De strakke en moderne keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, denk aan; een koelkast, vriezer, kookplaat, oven, stoomoven, losse magnetron en een vaatwasser.

Vanuit de gang is de ruime slaapkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een kastenwand. Achter deze kastenwand is een werkruimte gemaakt waar twee bureaus / werkplekken zijn gecreëerd. U kunt hier weer twee volwaardige slaapkamers creëren, zie hiervoor de bijgevoegde optie tekening. Het maken van een derde slaapkamer is eventueel ook nog mogelijk.

De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met regendouche), een ligbad (Cleopatra bubbelbad met complete wellness functie) en een wastafel. Het moderne toilet is separaat. Vanaf de gang is ook een ruime inpandige berging te bereiken waar de wasmachine en droger staan.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak is afgekocht en loopt tot 15-08-2058. De afkoopsom die destijds betaald is was circa € 111.000,-. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht. De officiële aanbieding is inmiddels ontvangen.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Andreas Ensemble Blok B' te Amsterdam en wordt professioneel beheerd door De Alliantie VVE Diensten. De maandelijkse bijdrage is € 169,64. Er is een huishoudelijk reglement en een meerjarenonderhoudsplan aanwezig. Het is een actieve en gezonde VVE.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van: de woning gelegen op laag 05 van Blok B3 van het gebouw met berging op laag 00 van het gebouw, gelegen te Amsterdam aan en nabij de Saskia van Uijlenburgkade, plaatselijk nog niet aangeduid, gedurende de bouw de woning aangeduid met bouwnummer 355 en berging met bouwnummer B53, kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie O, nummer 3337A78, uitmakende het 12/1.426ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van: de parkeerplaats gelegen op laag 00 van het gebouw, gelegen te Amsterdam aan en nabij de Saskia van Uijlenburgkade, plaatselijk nog niet nader aangeduid, gedurende de bouw aangeduid met bouwnummer P57, kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie O, nummer 3337 A-179, uitmakende een 1/1.426ste onverdeeld aandeel in de hiervoor vermelde gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN
- Zeer lichte en luxe woning;
- Woning met parkeerplaats.
- Kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt appartement en complex.
- Plafonds voorzien van inbouwspots en speakers.
- Strak gestuukte wanden en plafonds.
- Twee balkons;
- Mogelijkheid tot het creëren van een tweede en zelfs derde slaapkamer;
- Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde;
- Goed geïsoleerd appartement, energielabel A;
- Dubbele beglazing.
- Verwarming middels stadsverwarming en warm water middels een centrale voorziening.
- WTW ventilatiesysteem aanwezig.
- Eigen berging in de onderbouw.
- Complex met lift;
- Fraai aangelegde binnentuin;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stunning, spacious and modern apartment with balconny / terrace located on the 5th floor in a beautiful newly built complex with private parking in the basement. The location is an ideal combination of the bustling life of Amsterdam and the tranquility and space of the outdoors.

The apartment complex is located within the Ring road A-10, around the corner of the Hoofddorpplein and the Surinameplein. The complex is just around the corner from the Rembrandt and Vondelpark.

Several cafes, restaurants and shops (for example on the Hoofddorpplein, the Overtoom and the Amstelveenseweg) are within walking distance. The J.P. Heijestraat, Ten Katemarkt, the Hallen and the Kinkerstraat) are also nearby in Oud-West.

The Amsterdam centre can be reached within 10 minutes by bike. Public transport (tram and bus) is also a short distance away and offers various connections to all parts of Amsterdam. The Ring-10 (exit S106) can be reached within one minute by car. From Lelylaan station (10 minutes walk from the apartment) you can reach Schiphol Airport in 6 minutes by train.

LAYOUT
Through the elegant entrance of the high quality finished complex you take the elevator to the 5th floor where this house is located.

Entrance of the house. All rooms of the house are accessible through a long corridor. The bright living room is spacious and has a glass front on two sides. You have a beautiful panoramic view from both the front (East side overlooking the Warmondstraat) and the rear (West side overlooking the courtyard garden). On both sides there are balconies. The sleek and modern kitchen is equipped with all conceivable built-in appliances, such as; a refrigerator, freezer, hob, oven, steam oven, separate microwave and a dishwasher.

The spacious bedroom is accessible from the hallway. This is equipped with a closet. Behind this wall is a workspace where two desks / workplaces have been realized. It is also possible to create two fully-fledged bedrooms here, see the attached option drawing. Creating a third bedroom is also possible.

The modern bathroom has a spacious walk-in shower (with rain shower), a bath (Cleopatra whirlpool bath with complete wellness function) and a sink. The modern toilet is separate. The hallway leads to a spacious storage room where the washer and dryer are located.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westlandgracht

Westlandgracht is een buurt in Amsterdam West. Westlandgracht staat bekend als een rustig buurt midden in de stad met veel comfort, aan de voet van het Amsterdam World Fashion Center. Maar bovenal staat deze buurt bekend als een echt ‘groen’ gedeelte. De huizen in deze buurt zijn voornamelijk middelhoge bouwblokken en portiekwoningen met ruime lanen en brede trottoirs. Vanuit de Westlandgrachtbuurt loop of fiets je zo langs de grachten, richting de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder