Vorige | Volgende

Andreasplein 25 1058GD Amsterdam, Andreasterrein

Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
166 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Goed onderhouden gezins-appartement van ca. 166 m2 met 4 ruime slaapkamers, afgesloten gemeenschappelijke tuin grenzend aan 2 privé zonneterrassen. Dit hoek-appartement is gelegen aan een autoluwe straat, heeft een eigen entree en bestaat uit twee verdiepingen.

Indeling:
Door de groene beukenhaag te bereiken eigen voordeur. Hal; toilet met fonteintje; zeer lichte L-vormige ruimte met een zitgedeelte aan de brede zijde, een moderne, goed geoutilleerde keuken in het middengedeelte en aan de voorzijde het eetgedeelte. Deze woonverdieping heeft, mede mogelijk gemaakt door de hoekligging, veel ramen en een schuifpui heeft toegang tot twee privé terrassen (een op het zuiden en een op het westen).
Via de trap in de hal bereikt men de eerste verdieping alwaar 4 goede slaapkamers zijn en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en een separaat toilet met fonteintje. De ruime ouderslaapkamer heeft aan twee kanten ramen.

Bijzonderheden:
Isolerende beglazing
Zeer goed geďsoleerd (A-label)
Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
Twee terrassen
Afgesloten gezamenlijke binnentuin
Separate berging in de onderbouw
Afgekochte erfpacht

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam-Zuid, heeft goede openbaar vervoer verbindingen. De bekende kantorenlocaties (Zuidas, Sloterdijk en Riekerpolder) en Schiphol zijn nabij. Op looppafstand zijn lagere scholen en ook voor de kleinere kinderen is opvang nabij. De internationale school (4 tot 19 jarigen) is op fietsafstand. Op loopafstand is het Hoofddorpplein, Vondelpark en het Rembrandtpark.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft Vereniging van Eigenaars Andreas Ensemble blok D. De servicekosten zijn ca. € 235,- per maand. Er is een huishoudelijk reglement, een meer-jaren-onderhoudsplan, professionele administrateur en een huismeester.

Verhuur:
Verhuur voor korte periode (short stay) is verboden. Langdurige verhuur is toegestaan mits huurders zich houden aan het huishoudelijk reglement.

Grond:
Het betreft tot 30 juni 2057 afgekochte erfpacht. De aanbieding van de gemeente voor eeuwigdurende afkoop erfpacht is nog van kracht en bedraagt € 31.749,-

Parkeren:
Een privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage is aanwezig. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg.

Object:
Het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de begane grond en de eerste verdieping alsmede een berging plaatselijk bekend als Andreasplein 25 te Amsterdam en het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie O, nummer 3301 indexnummer 1 uitmakend het 17/1644ste aandeel en indexnummer 157 uitmakend het 1/1644ste in de gemelde gemeenschap.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 166 m2, bruto vloeroppervlak 183 m2.

Foto's:
De foto's in deze brochure zijn gemaakt toen het appartement nog bewoond werd door de eigenaren. Het appartement wordt inmiddels niet bewoond.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 235 p/m
Aanmeldingsdatum
22-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
166 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
570 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westlandgracht

Westlandgracht is een buurt in Amsterdam West. Westlandgracht staat bekend als een rustig buurt midden in de stad met veel comfort, aan de voet van het Amsterdam World Fashion Center. Maar bovenal staat deze buurt bekend als een echt ‘groen’ gedeelte. De huizen in deze buurt zijn voornamelijk middelhoge bouwblokken en portiekwoningen met ruime lanen en brede trottoirs. Vanuit de Westlandgrachtbuurt loop of fiets je zo langs de grachten, richting de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder