Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 145 1 1015NE Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Vraagprijs € 725.000 

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In hartje Jordaan gelegen zeer charmant, licht en goed ingedeeld drie-laags bovenhuis van ca. 103 m2 met terras.

OMGEVING
De Anjeliersstraat is een rustige straat midden in De Jordaan en is gelegen nabij de Amsterdamse grachtengordel. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen. Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/bus verbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

U heeft in deze omgeving een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat er momenteel een wachttijd is van twee maanden.

INDELING
Begane grond; eigen opgang vanaf de straat, uitkomend op de eerste verdieping.

Eerste verdieping; Op deze verdieping treft u de lichte woonkamer, eetkamer en open keuken. Grote raampartijen met prachtige glas-in-lood-details zorgen voor veel lichtinval. Vanuit het eetkamer gedeelte heeft u toegang tot het op het zuidoosten gelegen beschutte terras met de ochtend en middag zon. De open keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad, rvs koel-/vriescombinatie, rvs 6-pits gasfornuis met heteluchtoven, afzuigkap en vaatwasser.

Tweede verdieping; Overloop met grote L-vormige slaapkamer aan de voorzijde voorzien van inbouwkasten en een slaapkamer gelegen aan de achterzijde voorzien van inbouwkasten. Verder treft u op deze verdieping een separaat toilet en een badkamer voorzien van ligbad en wastafel.

Kapverdieping (vierde); Thans één grote ruimte voorzien van een dakkapel waar met een eenvoudige ingreep twee kamers te realiseren zijn. Momenteel wordt deze verdieping gebruikt als slaapkamer en treft u hier de wasmachine-/ droger opstelling en cv-ketel.

EIGENDOM
Volle eigendom.

BIJZONDERHEDEN
- Drie-laags bovenhuis;
- Beschut terras op het zuiden;
- Hartje Jordaan;
- In 2004 geheel gerenoveerd;
- Eigen opgang op de begane grond;
- Geen bovenburen;
- Twee extra kamers te realiseren op de bovenverdieping;
- Oplevering in overleg.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Located in the heart of the Jordaan, very charming, bright, three-storey apartment with a great layout of approx. 103 m2 with terrace.

AREA
The Anjeliersstraat is a quiet street in the middle of the Jordaan and is located near the Amsterdam canals. Countless shops, restaurants and cafes can be found within a short walk, as well as the Linden and Noordermarkt where you can go for your daily shopping. Various recreational areas, such as Westerpark and Frederik Hendrikplantsoen, are within cycling distance. In addition, several train/tram/bus connections are within walking or cycling distance (Central Station).

You need a parking permit in this area. The municipality of Amsterdam indicates a current waiting list of two months.

LAYOUT
Ground floor; private entrance from the street, leading to the first floor.

First floor; On this floor you will find the bright living room, dining room and open kitchen. Large windows with beautiful stained-glass details let in plenty of light. From the dining room you have access to the south-east facing sheltered terrace with morning and afternoon sun. The open kitchen is fitted with a stone countertop, stainless steel fridge freezer, stainless steel 6-burner gas stove with convection oven, extractor hood and dishwasher.

Second floor; Landing with large L-shaped bedroom at the front with fitted wardrobes and a bedroom located at the rear with fitted wardrobes. There is also a separate toilet on this floor, and a bathroom with a bath and wash basin.

Loft floor (fourth); Currently one large room with a dormer window, where two rooms can easily be created. This floor is currently used as a bedroom and the washer/dryer and boiler are installed here.

FEATURES
- Three-storey apartment;
- Sheltered south-east facing terrace;
- The heart of the Jordaan;
- Entirely renovated in 2004;
- Private entrance on the ground floor;
- No upstairs neighbours;
- Two additional rooms can be created on the upper floor;
- Delivery to be agreed.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder