Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 31 A 1015ND Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English below **

Unieke, goed geisoleerde benedenwoning met een prachtige groene achtertuin op het Zuiden midden in de bruisende Jordaan! Dit appartement met een mediterrane uitstraling is extra breed en voorzien van een opvallende lichte woonkamer met een serre, 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 2), keuken, separaat toilet, badkamer met ligbad en een interne berging. De woning is zeer centraal gelegen, met allerlei winkels op loopafstand en om de hoek van de Noordermarkt, de Negen straatjes, de grachtengordel en het Westerpark!

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree bereikt u de woning op de begane grond. U komt terecht in de hal met aan uw rechterhand een ruime garderobe/bergruimte met een wasmachineaansluiting. Aan de linkerkant is de badkamer gelegen. De moderne badkamer heeft een ligbad, ruimte voor een aparte douche, wastafel en een handdoekenradiator. Hiernaast bevindt zich het separate toilet.

De woonkamer met serre is gelegen aan de achterzijde van de woning met prachtig groen uitzicht op de achtertuin op het Zuiden. De tuin is goed onderhouden en voorzien van een vijver en allerlei planten en bloemen. Perfect voor iemand met groene vingers. Het geweldige van deze woning is dat u zich in de bruisende Jordaan bevindt maar een kalmte ervaart als u in de woning bent. De gehele achterzijde is van glas (inclusief een schuifpui en openslaande deuren) wat zorgt voor veel lichtinval. De op maat gemaakte shutters geven een sfeervolle uitstraling en tevens beschutting tegen de soms (felle) zon. De slaapruimte is ruim en heeft plek voor een grote kledingkast en een kingsize bed.

Tussen de woonkamer en de keuken in staat een grote eettafel waar u gezellig kunt eten en tafelen met vrienden en familie. De keuken met losse apparatuur ligt aan de voorzijde. Door de keuken naar het middengedeelte van het huis te verplaatsen, is van deze ruimte prima een (2e) slaapkamer te maken.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen midden in de Jordaan! Op loopafstand zijn er tal van leuke winkels, cafés en restaurants. De Noordermarkt, de Westerstraat, Lindengracht, Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes liggen allemaal om de hoek! Het Westerpark, met veel culturele voorzieningen, is binnen 10 minuten te voet bereikbaar.

Met grote uitvalswegen en een Q-park dichtbij, en een bus- en tramhalte om de hoek, is deze woning zeer goed bereikbaar. Ook het Centraal Station is op slechts 5 minuten fietsen.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE bestaat uit 8 appartementsrechten en wordt intern beheerd. Er is een reservefonds aanwezig (€..) en een MJOP. De maandelijkse servicekosten bedragen €64,51.

Bijzonderheden:
- 89,7m2 NEN gemeten;
- Gelegen in een rustige straat in hartje Jordaan;
- Ruime achtertuin op het Zuiden;
- Serre en schuifpui;
- 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 2);
- Dubbele beglazing;
- De ramen en kozijnen worden in september 2021 geschilderd;
- Maandelijkse servicekosten bedragen €64,51;
- Huidig erfpacht tijdvak t/m 15-3-2043;
- Aanvraag overstap onder gunstige voorwaarden is gedaan in 2019;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

**

Unique, well-insulated ground floor apartment with a beautiful green backyard on the South in the middle of the bustling Jordaan! This apartment with a Mediterranean look is extra wide and features a striking bright living room with a conservatory, 1 bedroom (possibility of 2), kitchen, separate toilet, bathroom with bath and an internal storage room. The house is very centrally located, with all kinds of shops within walking distance and around the corner from the Noordermarkt, the Negen Straatjes, the canal belt and the Westerpark!

Layout
You reach the house on the ground floor through the communal entrance. You enter the hall with a spacious wardrobe / storage space with a washing machine connection on your right. The bathroom is located on the left. The modern bathroom has a bath, space for a separate shower, sink and a towel radiator. Next to this is the separate toilet.

The living room with conservatory is located at the rear of the house with beautiful green views of the backyard on the South. The garden is well maintained and has a pond and all kinds of plants and flowers. Perfect for someone with a green thumb. The great thing about this house is that you are in the bustling Jordaan, but you experience a calmness when you are in the house. The entire back is made of glass (including a sliding door and patio doors) which provides a lot of light. The custom-made shutters give an attractive appearance and also shelter from the sometimes (bright) sun. The sleeping area is spacious and has space for a large wardrobe and a king-size bed.

Between the living room and the kitchen is a large dining table where you can eat and dine with friends and family. The kitchen with separate equipment is at the front. By moving the kitchen to the middle part of the house, this space can easily be turned into a (2nd) bedroom.

Environment and accessibility
The house is located in the middle of the Jordaan! Within walking distance there are many nice shops, cafes and restaurants. The Noordermarkt, the Westerstraat, Lindengracht, Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk and the Negen Straatjes are all around the corner! The Westerpark, with many cultural facilities, can be reached on foot within 10 minutes.

With major roads and a Q-park nearby, and a bus and tram stop around the corner, this house is very easily accessible. The Central Station is also only a 5-minute bike ride away.

Owners Association:
The VvE consists of 8 apartment rights and is managed internally. There is a reserve fund available (€ ..) and an MJOP. The monthly service costs are € 64.51.

Particularities:
- 89.7m2 NEN measured;
- Located in a quiet street in the heart of the Jordaan;
- Spacious backyard on the South;
- Conservatory and sliding doors;
- 1 bedroom (possibility of 2);
- Double glass;
- The windows and frames will be painted in September 2021;
- Monthly service costs are € 64.51;
- Current leasehold period until 3/15/2043;
- Application for a transfer under favorable conditions was made in 2019;
- Delivery in consultation;
- There is only an agreement when the deed of sale has been signed;
- Deed of purchase is drawn up by a civil-law notary in Amsterdam.

"This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-21
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder