Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 49 1015ND Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*English below*

Heerlijk licht en goed ingedeeld tweekamerappartement van 57 m2 met een balkon op het zuiden en een privé dakterras van 34 m2. De Anjeliersstraat is een rustig straatje in het hart van de trendy en gezellige Jordaan.

De woning is gelegen op eigen grond dus geen erfpacht!

Indeling:
Buitendeur met trap naar de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Mooie lichte en ruime zitkamer aan de voorkant met luxe open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: een stoer 6 pits rvs gasfornuis met oven, rvs afzuigkap, afwasmachine en een rvs spoelbak met mengkraan. De ruime luxe badkamer is uitgevoerd met een moderne witte wandtegel gecombineerd met een beige vloertegel. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, hangende wc en wastafel. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Luie trap naar het ruime dakterras.

Locatie:
De Anjeliersstraat ligt in het hart van de Jordaan parallel aan de Westerstraat en uitkomend op de Prinsengracht. De Jordaan heeft werkelijk alles; een enorme diversiteit aan kleine winkeltjes, gezellige cafés, restaurants, de Noordermarkt en de markten op de Lindengracht en Westerstraat en op loopafstand de Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes. Ook de beroemde grachten bevinden zich op loopafstand.

Bijzonderheden:
De actieve VvE bestaat uit 13 leden
Volledig gerenoveerd en gesplitst in 2011
De VvE wordt professioneel beheerd door Velzel VVE Diensten
De servicekosten zijn €154,- per maand
De VvE beschikt over een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
Eigen grond dus geen dure erfpacht kosten
Nen 2580 meetrapport aanwezig

*English*

Wonderfully bright and well laid out one bedroom apartment of 57 sqm with a south-facing balcony and a private roof terrace of 34 sqm. The Anjeliersstraat is a quiet street in the heart of the trendy and famous Jordaan neighbourhood.

The house is located on private land so no leasehold!

Layout:
Exterior door with stairs to the third floor. Hall with access to all rooms. Beautiful bright and spacious sitting room at the front with a luxurious open kitchen which is equipped with various built-in appliances such as: a sturdy 6-burner stainless steel gas stove with oven, stainless steel extractor hood, dishwasher and a stainless steel sink with mixer tap. The spacious luxury bathroom is fitted with a modern white wall tile combined with a beige floor tile. The bathroom has a walk-in shower, bath, toilet and sink. There is a separate room for the washing machine and dryer. Stairs to the spacious roof terrace.

Location:
The Anjeliersstraat is located in the heart of the Jordaan parallel to the Westerstraat and ends at the Prinsengracht. The Jordaan really has everything; an enormous diversity of small shops, nice cafes, restaurants, the Noordermarktet and the markets on the Lindengracht and Westerstraat and within walking distance of the Haarlemmerdijk and the popular Nine Streets shopping area. The famous canals are also within walking distance.

Particularities:
The active association of homeowners consists of 13 members
Completely renovated and split in 2011
The VvE is professionally managed by Velzel VVE Services
The service costs are €154,- per month
The VvE has a multi-year maintenance plan (MJOP)
Own land so no expensive leasehold costs
Nen 2580 measurement report available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-10-05
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder