Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 57 1015ND Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Bent u op zoek naar een super leuk en licht 2 kamer appartement in de bruisende Jordaan? Deze woning ligt verstopt in een hofje achter een doodnormale voordeur aan de Anjeliersstraat. Het complex, totale renovatie en deels nieuw gebouwd in 2011 ligt in een rustige zijstraat van één van de gezellige winkelstraatjes van de Jordaan om de hoek van de Westerstraat met uiteraard ook de Westermarkt. Het moderne appartement is gelegen op de begane grond en voorzien van grote ramen en een dakkoepel en is hierdoor heerlijk licht. Er liggen vier woningen aan het hofje met in het midden een buitenruimte speciaal voor deze 4 woningen. De schommel hoort bij nummer 57.

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below."

De Anjeliersstraat is gelegen in de gezellige Jordaan met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. De Noordermarkt, winkels, musea, restaurants zijn allemaal in de omgeving gelegen.
Het openbaar vervoer is ook in de nabije omgeving te vinden.

Indeling:
Via de voordeur van het complex loop je onder het hoofdgebouw door en kom je in het hofje. Je komt de woning vervolgens binnen in de woonkamer met open keuken. De kamers zijn hoog en licht door de grote ramen en de lichtkoepel De keuken is tegen de achterwand geplaatst en voorzien van een kookplaat, met afzuigkap, een afwasmachine, een oven, een koel vries combinatie en een vaatwasmachine.
De slaapkamer is vanuit de woonkamer te betreden. Vanuit de slaapkamer kom je in de en-suite badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, toilet en een handdoekradiator.

Bijzonderheden:
- Rustig plekje in de bruisende Jordaan;
- Heerlijk licht appartement;
- Hoge plafonds;
- Bouwjaar van dit deel 2011;
- Eventueel separate berging te koop;
- Servicekosten woning € 68,04 per maand;
- Servicekosten berging € 12,15 per maand;
- Eigen grond;
- Oplevering in overleg kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------

Are you looking for a super nice and bright 2 bedroom apartment in the bustling Jordaan area? This home is hidden in a courtyard behind a normal front door on the Anjeliersstraat. The complex, totally renovated and partly newly built in 2011 is located in a quiet side street of one of the lively shopping streets of the Jordaan around the corner from the Westerstraat with of course the Westermarkt. The modern flat is located on the ground floor and equipped with large windows and a skylight and is therefore very light. There are four houses on the courtyard with an outdoor area in the middle specially for these four houses. The swing belongs to number 57.

The Anjeliersstraat is located in the lively Jordaan area with all imaginable amenities within walking distance. The Noordermarkt, shops, museums, restaurants are all in the vicinity.
Public transport is also close by..

Layout:
Through the front door of the complex you walk under the main building and enter the courtyard. You then enter the flat in the living room with open kitchen. The rooms are high and light because you have large windows and light domes. The kitchen is placed against the back wall and equipped with a cooking hob, with hood, oven, washing machine, fridge freezer and a dishwasher.
You enter the bedroom via the living room. From the bedroom you enter the en-suite bathroom. The bathroom has a shower, washbasin with cabinet, toilet and a designradiator.

Details:
- Quiet place in the bustling Jordaan;
- Lovely bright flat;
- High ceilings;
- Year of construction of this part is 2011;
- Possibly separate storage for sale;
- Service costs flat € 68,04 per month;
- Service costs storage € 12,15 per month;
- Own land, no lease hold;
- Delivery in consultation can be quick.

This information has been compiled with great care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
29 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder