Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 82 E 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Huurprijs € 1.795 per maand

Bouwjaar
2011-2020
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

Top notch apartment in the Jordaan! This modern, high end and fully furnished apartment features a lift, great balcony and lots of light.

Right in the middle of the Jordaan area of the Amsterdam Centre. Close to all the best restaurants, terraces, shops and markets this great area has to offer. It also features a communal bike storage inside the building.

The apartment is part of a small scale complex, built in 2011. Situated on the 2nd floor at the quiet back and reachable via elevator. Very well insulated and with a sufficient lay out with lots of windows.

Communal entrance, lift to second floor, entrance of the apartment, hall, large storage room with laundry machines, separate toilet, wide living room with open kitchen supplied with all appliances like dishwasher, combi-oven, gas stove and fridge-freezer. Opening doors towards the spacious terrace/balcony facing West, where you can enjoy the afternoon/evening sun. The bedroom has been separated via a nice curtain and features a good quality double bed. The luxurious bathroom includes a separate shower, bath and double sinks. Wooden floors throughout the apartment.

Details:
• Ca. 55 m2 living space (not measured according NEN2580 instructions)
• Available by the 1st of October, for a minimum period of 12 months ( lease A)
• Rental price 1.795 euro per month, excluding utilities
• Sunny balcony facing West
• 1 bedroom, fully furnished
• Spare bike storage on the ground floor
• Elevator
• Modern and luxurious apartment with double glazing
• 2 months deposit
• Not suitable for sharing, no pets and no smoking allowed in the apartment
• Expect about 150 euro per month for utilities (gas, water, electricity, cable and internet)


**This Property is listed by JLG Real Estate a MVA Certified Expat Broker**
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-06
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder