Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 86 1 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Vraagprijs € 315.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wonen in de Jordaan, wie wil dit nou niet?

Op eigen grond gelegen 2-kamerappartement in hartje Jordaan. Deze karakteristieke dertigerjarenwoning heeft nog veel authentieke details. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een ruim terras.

De woonkamer aan de achterzijde heeft een halfopen keuken met toegang tot het terras. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De entree is in het midden en naast de douche is er een apart toilet.

Het centrale trappenhuis is recent gerenoveerd, als mede de achtergevel. De woonkamer en keuken zijn voorzien van dubbel glas en er is deels dubbel glas in de slaapkamer.

Ligging
De Anjeliersstraat is een rustige straat, centraal gelegen in de Jordaan, in de buurt van gezellige kroegjes en hippe restaurants. In de Anjeliersstraat zelf zijn er geen winkels of cafés. Maar wil je buitenshuis wat eten of drinken, dan hoef je alleen maar de straat uit te lopen. De Westerstraat ligt direct achter het appartement. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar zeker ook om te funshoppen. De 9 straatjes bevinden zich eveneens op loopafstand. Op maandag en zaterdag zijn er markten op de Westerstraat, Noordermarkt en de Lindengracht.

De Jordaan
De Jordaan is zonder twijfel een van de meest gewilde woonwijken in Amsterdam. Vroeger was de Jordaan een traditionele volksbuurt, maar mede dankzij grootscheepse renovaties is de wijk uitgegroeid tot een bruisende, levendige en gezellige hotspot. Het knusse karakter van de buurt is echter behouden en de Jordaan is nog steeds een wijk met een duidelijke couleur locale.

Bereikbaarheid
Vanaf de Anjeliersstraat ben je in 10 minuten fietsen op het Centraal Station. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes op enkele minuten loopafstand. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Dankzij de geweldige ligging is niet alleen de eigen buurt, maar de hele stad binnen handbereik en kun je optimaal genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Kortom:
Een ideaal appartement met een rustige ligging midden in de Jordaan, met alle faciliteiten op loopafstand!
Indeling: Entree, hal, apart toilet, douche, slaapkamer, woonkamer en keuken met toegang tot het terras.

-Woonoppervlakte 41m2
-Bouwjaar 1933
-Eigen grond
-Dubbel glas in de woonkamer en keuken
-Deels dubbel glas in de slaapkamer
-Nieuwe kozijnen aan de achterzijde
-Gerenoveerd centraal trappenhuis
-Goed functionerende VvE (Anjeliersstraat 86-88)
-Servicekosten €60 per maand
-Geschikt voor 1 of 2 personen
-Het appartement verdient enige aanpassingen
-Ouderdomsclausule van toepassing
-Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder