Vorige | Volgende

Ank van der Moerstraat 20 1065LH Amsterdam, Louis Crispijnbuurt

Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
131 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
299 m²

Omschrijving

Uniek gelegen aan het water! Deze eengezinswoning heeft een oppervlak van ca. 131 m² en een riante tuin van ca. 189 m² gelegen op het zuiden. Dit alles gelegen in een rustige groene omgeving op korte afstand van het World Fashion Centre en de Hoofddorppleinbuurt.

Deze woning is exceptioneel door de ruimtelijke en erg zonnige hoekligging. Omdat het om een hoekwoning gaat, heeft u maar aan één kant buren en veel privacy.

INDELING
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet en trapopgang. De tuingerichte woonkamer geeft toegang tot de zonnige serre. Via de serre zijn de terrassen op het zuiden en westen direct vanuit het woongedeelte bereikbaar. Tussen de woonkamer er de serre is de moderne en ruime keuken geplaatst. Deze beschikt over diverse inbouwapparatuur.

1e etage: overloop, badkamer met douche en hoekbad, toilet, wastafel. Momenteel zijn er 2 slaapkamers waarvan de "master" beschikt over een ruime inloopkast. Middels een eenvoudig uit te voeren verbouwing kan een derde slaapkamer gecreëerd worden.

2e etage: zeer ruime zolderkamer met grote ramen, veel kastruimte en aansluiting voor wasmachine en droger. Op deze verdieping is eenvoudig een dakkapel te plaatsen waardoor er extra woonmeters en slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Tuin
De oppervlakte van de L-vormige tuin is ca. 189 m² groot en is op het zuiden en westen gelegen. Aan de zijkant is een berging met betonvloer van 6 m². Daarnaast beschikt de tuin over een extra bergruimte die deels te gebruiken is als overkapte buitenruimte met heaters. Via toegangspoorten aan weerszijden in het tuinhek, is het mogelijk het perceel te betreden. De tuin grenst aan een groenstrook gelegen aan de Slotervaart. Het geeft een voor Amsterdamse begrippen ongekend gevoel van ruimte en vrijheid. Tevens is het mogelijk een boot voor de achtertuin te leggen waardoor u binnen geringe tijd op de Amsterdamse grachten bent.

LIGGING
Gelegen in een groenrijke, kindvriendelijke omgeving nabij de Sloterplas en het Sloterpark. Het centrum van Amsterdam is slechts op 20 minuten fietsafstand en in de directe omgeving zijn tal van voorzieningen zoals de winkels aan het Sierplein en de Johan Huizingalaan. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijn 1 en 2, Metro, N.S. Station Lelylaan en bussen) en met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10.

BIJZONDERHEDEN
- Eengezinswoning, ca. 131 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
- Unieke ligging en om de hoek van het Hoofddorpplein en Amstelveenseweg;
- Prachtige tuin van 189 m² tuin aan het water met mogelijkheid om een boot aan te leggen;
- Vele ver/uitbouw mogelijkheden;
- Momenteel 3 slaapkamers, vele mogelijkheden tot meer;
- Gelegen op afgekochte erfpacht grond, huidig tijdvak tot 2037, gunstige voorwaarden na huidig tijdvak in 2019 zijn aangevraagd;
- Volledig dubbel glas;
- Oplevering in overleg.

Unique residence overlooking the water! This family home has a usable floor area of approx. 131 m² and a large, south-facing garden of approx. 189 m² situated in a green and quiet area near the World Fashion Centre and Hoofddorpplein area.

The residence is unique thanks to its spacious and sunny corner orientation. As a corner house, there are neighbours on only one side and lots of privacy.

LAYOUT
Ground floor: entrance, hall, meter cupboard, toilet, and stairs. The living room overlooks the garden and opens into the sunny conservatory. The south- and west-facing terraces can be reached directly from the living area through the conservatory. The modern, spacious kitchen is set between the living room and conservatory and features a range of built-in appliances.

First floor: landing, bathroom with shower and corner bath, toilet, vanity. There are currently two bedrooms, the master bedroom with a large walk-in closet. A third bedroom can be created quite easily with minimal conversion work.

Second flor: very large attic room with large windows, lots of cabinet space, and washer and dryer space. It would be easy to install a dormer window on this floor, creating additional floor space and extra bedrooms.

Garden
The L-shaped, south- and west-facing garden covers an area of approx. 189 m². There is a shed with concrete floor (6 m²) on one side. Part of an additional storage space can be used as a covered outdoor space with heaters. Access gates on either side of the fence open into the garden, which verges on a strip of lawn along the Slotervaart canal. You can also moor a boat off the back garden, making for a fantastic sense of space and freedom and allowing you to reach Amsterdam’s canals very quickly.

LOCATION
Situated in a child-friendly area with lots of greenery near Sloterplas lake and Sloterpark. Amsterdam’s city centre is just a twenty-minute bicycle ride away and there are lots of facilities nearby, such as the shops on Sierplein square and Johan Huizingalaan. The address is easily reached by public transport (tram lines 1 and 2, metro, Lelylaan railway station, and several bus lines). The A10 ring road is within easy reach by car via several exit roads.

DETAILS
- Family home, approx. 131 m² (NEN-2580 survey report available)
- Unique location around the corner from Hoofddorpplein and Amstelveenseweg
- Fantastic 189 m² garden by the water, with the possibility of mooring a boat
- Many extension/conversion options
- Currently three bedrooms with an option to create additional bedrooms
- Situated on leasehold property fully paid until 2037, favourable conditions after current term applied for in 2019
- Double glazing throughout
- Delivery in mutual consultation


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-06-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
299 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder