Vorige | Volgende

Ankaraplantsoen 21 2034TP Haarlem, Stedenbuurt-oost

Bouwjaar
nvt
Perceeloppervlakte
17 m²

Omschrijving

Garagebox van (ca. 5,70 x 2,72 meter), doorrijhoogte ca. 2.05 meter en een hoogte van ca. 2.22m. Gemakkelijk aan te rijden en handig gelegen aan een parkeerterreintje. De garagebox heeft een betonnen vloer, gemetselde gevels, een plat dak en een stalen kanteldeur. De box staat op eigen grond. Er is geen elektra-aansluiting aanwezig.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1969;
- oppervlakte ca. 15 m2;
- doorrijhoogte ca. 2,05 m2;
- in de koopovereenkomst worden diverse clausules opgenomen, deze zijn op te vragen bij Keijser & Drieman;
- notariskeuze verkoper;
- verkoop middels inschrijving, sluiting op vrijdag 16 juli, 10.00 uur
- aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-03
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
17 m²

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder