Vorige | Volgende

Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt

Huurprijs € 175 per m2/jaar

Omschrijving

Midden in het compleet vernieuwde stadscentrum van Zaandam staat Romanov. In Romanov is op de begane grond circa 860 m² VVO beschikbaar met een frontbreedte van meer dan 30 meter en geschikt voor retail, kantoor of sport/leisure.

OBJECT
Op 80 meter afstand van NS station Zaandam, naast de PRIMARK staat Romanov. Een prachtig gebouw dat volledig in de Zaanse stijl gebouwd is. In Romanov bevinden zich koopappartementen, studio’s, een penthouse en commerciële ruimten. De commerciële ruimte telt in totaal circa 1.760 m² VVO. De begane grond heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 859,69 m² VVO en op de 1ste verdieping bevinden zich drie kleinere ruimten, waarvan nog twee beschikbaar van circa 209 en circa 542 m² VVO. Het samenvoegen van ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

TOPLOCATIE
Overweegt u te ondernemen in het schitterend nieuwe centrum van Zaandam? Dan is deze strategische plek dé plaats om u te vestigen. Het nabijgelegen station, indrukwekkende Inntel Hotel, de Primark, Media Markt, Pathé bioscoop en vele andere winkels en horecagelegenheden genereren dagelijks een natuurlijke aanloop. Door de overspannen Amsterdamse woningmarkt kiezen steeds meer woningzoekenden voor Zaandam. De toestroom van nieuwe inwoners draagt bij aan een florerend ondernemersklimaat. De gezellige straten, bruggen, twee winkelniveaus, uitstekende parkeervoorzieningen en opvallende architectuur hebben inmiddels al vele ondernemers getrokken.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer: Uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. Het NS-station is op 80 meter afstand gelegen. Met de trein bent u in 6 minuten in Amsterdam Sloterdijk, in 13 minuten op Amsterdam centraal en in 18 minuten op Schiphol.
Eigen vervoer: Met eigen vervoer is Romanov goed te bereiken. Parkeren kan in de Q-park Hermitage parkeergarage onder het winkelcentrum.

BESTEMMING
'Centrum'. Toegestaan zijn onder andere:
- Kantoren;
- Kantoren met baliefunctie;
- Maatschappelijke voorzieningen;
- Recreatieve voorzieningen;
- Detailhandel.

OPPERVLAKTE
Circa 860 m² VVO op de begane grond.

HUURPRIJS
€ 175,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 + 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en voorschot servicekosten inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
ROZ Huurovereenkomst Winkelruimte 2012 met de benodigde aanvullingen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco.

BESCHIKBAARHEID
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-10-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder