Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 207 1102SW Amsterdam, Venserpolder West

Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

In het centrum van Amsterdam Zuid Oost aan de Anna Blamansingel is dit super courante 2 kamer appartement met parkeergelegenheid!

De Anna Blamansingel gelegen aan een gracht is vernoemd naar een schrijfster Anna Blaman uit de eerste helft vorige eeuw. Het appartement is op slechts vijf minuten lopen van het winkelcentrum op de Amsterdamse Poort en minder dan tien minuten van station Bijlmer Arena en de Arena Boulevard. De Amsterdams Poort beschikt over alle winkels die nodig zijn voor de dagelijkse noden maar heeft tevens veel (kleding) winkels en speciaal zaken met eten vanuit alle windstreken. De Arena boulevard is een groot entertainment centrum met natuurlijk de Johan Cruyff arena, AFAS live, Pathé Arena Bioscoop en de Ziggo Dome, daarnaast zijn er legio restaurants en cafés'

Het openbaar vervoer is goed geregeld, slechts vijf minuten gelegen van metro station Strandvliet, slechts 10 minuten van Bijlmer Arena NS station en Busstation. Met de auto is de Gooiseweg snel te bereiken naar de stad of de andere kant via de A9 naar de richtingen Utrecht en Almere. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats.

De nette gemeenschappelijke entree geeft toegang tot de lift en de woning op de vijfde verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer met open keuken heeft door de grote ramen wijds uitzicht tot aan de hoogbouw van Amsterdam Oost en de beneden gelegen gracht. De nette keuken beschikt over een vaatwasser, elektrische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer is voorzien van een houtenvloer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en was tafel. De gehele badkamer is voorzien van een luxe getrommeld marmeren tegel. Verder zijn een net separaat toilet en was/bergruimte met wasmachine aansluiting. De slaapkamer is ruim en geeft tevens toegang tot het balkon.

Op de begane grond zijn nog een berging box en parkeerplaats.

• 48m2 woonoppervlak 2 kamers
• Parkeerplaats en berging box op begane grond
• Erfpacht afgekocht tot en met 31 Oktober 2054 (aanvraag voor eeuwig durende erfpacht is gedaan in 2019)
• Service kosten VVE € 109,-- per maand
• Professionele VVE met Meerjaren onderhoudsplan
• Bouwjaar 2005
• Stadsverwarming
• Koopakte zal door de notaris worden opgemaakt via de notariële ring Amsterdam
• Levering kan snel

==========================================

In the center of Amsterdam Zuid Oost along the Anna Blamansingel is this super nice one bedroom apartment with internal parking.

The Anna Blamansingel is located along a canal which was named after the writer Anna Blaman from the first half of the previous century. The apartment is just a five minute walk from the shopping center Amsterdamse Poort and less then ten minutes from the train station Bijlmer Arena and Arena Boulevard. The Amsterdamse Poort has many shops for your daily needs but also many other (clothing) shops and speciality shops with foods from all parts of the world. The arena Boulevard is a large entertainment center with many attractions like the Johan Cruyff stadium, AFAS live, Pathe Arena cinema and the Ziggo Dome. There are also various restaurants and grand cafés.

Public transport is excellently organized. Just a five minute walk from the subway station Strandvliet and just ten minutes from the train station Bijlmer and Bus station. For private vehicles the Gooiseweg is easily reached and leads directly to the city or in the directions via the A9 Almere/Utrecht.

The well maintained spacious entrance gives access to the lift and the apartment. The apartment is on the fifth floor. The hallway gives access to all rooms. The light living room with open kitchen has two large windows with wide views looking towards the high rise of Amsterdam East and the canal down stairs. The basic kitchen holds a dishwasher, electric cooker and extractor van. The floor is covered with a solid wooden floor. The bathroom has a bathtub with shower and washbasin. The floor is covered with a marble tile. There is a further separate toilet and laundry/storage unit. The bedroom is spacious and has a nice balcony.

On the ground floor is a separate storage unit and parking spot.

• 48m2 living space 2 rooms
• Parking spot and storage unit on the ground floor
• Erfpacht afgekocht tot en met 31 October 2054 (the request for eternal lease hold was done in 2019)
• Service costs for home owners association € 109,-- per month
• Professional Home Owners Association with Multiyear maintenance plan
• Year of construction 2005
• City heating system
• The purchase contract will be made by the notary via the notary ring Amsterdam
• Delivery can be quick
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 109 p/m
Aanmeldingsdatum
14-03-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
125 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder