Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 24 1102SR Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 370.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

In het populaire en dynamische Arena Park gelegen, royaal en licht 3-kamer hoekappartement van ca. 101 m2 met alle voorzieningen binnen handbereik!

Object:
ANNA BLAMANSINGEL 24, 1102 SR AMSTERDAM + PP

Woning:
Prachtig licht driekamer appartement gelegen nabij de Arena met LIFT, klein balkon en een weids uitzicht. Het appartement is gelegen op de VIERDE verdieping van het complex en heeft een RUIME BERGING en GARAGEPLEK op de begane grond.

Ligging:
Bereikbaarheid:
Station Bijlmer Arena is 700 meter / 9 minuten lopen.
Metro Strandvliet (Lijn 50 & 54) is 400 meter / 5 minuten lopen.

Faciliteiten omgeving:
In de directe woonomgeving van de Anna Blamansingel bevinden zich Johan Cruijf Arena, concerthal Ziggo Dome, winkelcentrum Amsterdamse Poort, Hogeschool van Amsterdam, Supermarkten Jumbo, Albert Heijn en Lidl, Arena Woonboulevard, Pathé Arena bioscoop.

Sport & recreatie omgeving:
De Anna Blamansingel is op fietsafstand van recreatiegebied Ouderkerkerplas, Stadspark Nelson Mandelapark en recreatieplas Gaasperplas.
Fitness 365 is 3,5-kilometer en gym Fit for free Bijlmer Arena is 1-Kilometer.

Indeling:
Het gebouw:
Het appartement bevindt zich in een modern en goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex (2006), genaamd “de Holendrechter”.

Begane grond:
Gemeenschappelijke representatieve entree met brievenbussen voor alle bewoners. Toegang naar de bergingen en parkeergarage.
Het appartement is zowel per trap als per lift te bereiken.

Indeling appartement:
Ruime hal met toilet en videofoon. Badkamer met inloopdouche, ligbad, en wastafelmeubel en separaat toilet. Berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.
Zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken en balkon. Keuken unit komt met keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer (lades), vaatwasmachine en een oven. Twee ruime slaapkamers.

(fiets) Berging (3,6 m2) op begane grond.
Eigen parkeer plek voor auto in de garage. Gemeenschappelijke motor & scooter stalling.

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlakte: 101,0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte :1,2 m²
Externe bergruimte: 3,4 m²
Totaal: 105,6 m²
(Conform NEN2580)

Onderhoud:
Het appartement bevindt zich in een zeer nette staat van onderhoud en is voorzien van dubbel glas, moderne elektrische installatie en CV ketel. Het appartement beschikt over een luxe moderne keuken met inbouwapparatuur en een ruime moderne badkamer met separaat toilet.

Bouwjaar:
2006

Kadastraal bekend:
Gemeente Weesperkarspel, Sectie A, Perceel 1920, Index A24

Erfpacht:
Tijdvak: 01-11-2004 t/m 31-10-2054;
Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000;
Erfpacht is vooruitbetaald..
Overstap eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd

V.v.E.:
Ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 34390188. De administratie wordt uitgevoerd door een actieve professionele partij en de maandelijkse servicekosten zijn € 166,97 per maand. Er is een MJOP aanwezig.

Bijzonderheden:
-MODERN DRIEKAMER APPARTEMENT;
-INCLUSIEF GARAGEPLEK;
-Berging in de onderbouw;
-2 slaapkamers;
-Moderne keuken met inbouwapparatuur:
-Aanvraag eeuwigdurende erfpacht geregistreerd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious and bright 3-room corner apartment of approx. 101 m2 with all amenities within reach in the popular and dynamic Arena Park!

Object:
ANNA BLAMANSINGEL 24, 1102 SR AMSTERDAM + PP

Property:
Beautiful light three-room apartment located near the Arena with LIFT, small balcony and a wide view. The apartment is located on the FOURTH floor of the complex and has a SPACIOUS STORAGE and GARAGE SITE on the ground floor.

Location:
Accessibility:
Bijlmer Arena Station is 700 meters / 9 minutes by foot.
Metro Strandvliet (Line 50 & 54) is 400 meters / 5 minutes walk.

Facilities environment:
In the immediate residential area of ??the Anna Blamansingel are Johan Cruijf Arena, Ziggo Dome concert hall, Amsterdamse Poort shopping center, Amsterdam University of Applied Sciences, Jumbo Supermarkets, Albert Heijn and Lidl, Arena Woonboulevard, Pathé Arena cinema.

Sports & recreation environment:
The Anna Blamansingel is within cycling distance of the recreation area Ouderkerkerplas, City Park Nelson Mandelapark and recreation lake Gaasperplas.
Fitness 365 is 3.5 kilometers and gym Fit for free Bijlmer Arena is 1 kilometer.

Layout:
The building:
The apartment is located in a modern and well maintained small-scale apartment complex (2006), called “de Holendrechter”.

Ground floor:
Common representative entrance with mailboxes for all residents. Access to the storage rooms and parking garage.
The apartment can be reached by stairs and by elevator.

Layout apartment:
Spacious hall with toilet and videophone. Bathroom with walk-in shower, bath, washbasin and separate toilet. Storage room with connections for washing machine and dryer.
Very spacious and bright living room with open kitchen and balcony. Kitchen unit comes with ceramic hob with extractor, fridge, freezer (drawers), dishwasher and oven. Two spacious bedrooms.

(bicycle) Storage (3.6 m2) on the ground floor.
Own parking place for car in the garage. Common motor & scooter parking.

Surface:
Usable area: 101.0 m²
Building bound outdoor space: 1.2 m²
External storage space: 3.4 m²
Total: 105.6 m²
(In accordance with NEN2580)

Maintenance:
The apartment is in a very good state of maintenance and is equipped with double glazing, modern electrical installation and central heating boiler. The apartment has a luxurious modern kitchen with appliances and a spacious modern bathroom with separate toilet.

Construction year:
2006

Cadastral known:
Municipality of Weesperkarspel, Section A, Lot 1920, Index A24

Ground lease:
Period: 01-11-2004 until 31-10-2054;
General provisions for continuous leasehold 2000;
Annual lease payments are prepaid ..
Transition of perpetual leasehold has been requested

V.v.E .:
Registered with the Chamber of Commerce under number 34390188. The administration is carried out by an active professional party and the monthly service costs are € 166.97 per month. An MJOP is available.

Particularities:
-MODERN THREE-ROOM APARTMENT;
-INCLUDING GARAGE SITE;
-Storage in the basement;
-2 bedrooms;
-Modern kitchen with appliances:
-Application for perpetual leasehold registered.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder