Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 274 VII 1102SX Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Anna Blamansingel 274 VII Amsterdam Zuidoost

Luxe appartement gelegen op de zevende verdieping van een fraai complex.

ALGEMEEN
Dit royale driekamerappartement uit 2006 is gelegen in het gebied Arena Boulevard in de nabijheid van de A2, A9 en A1. Op loofafstand zijn metro-, trein-, en busstation en het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Dit prachtige appartement op de 7de etage van een goed onderhouden complex is een aantal jaar geleden volledig gerestyled door de stylisten van VT Wonen. Bekijk de video op ons Youtubekanaal voor de make-over.
Het resultaat is een modern, licht en stijlvol appartement met een smart-home oplossing van Busch-Jaeger. Zo fijn om alles via 1 app op je telefoon te bedienen: licht hoger of lager, gordijnen open of dicht, het kan allemaal…

INDELING
Entree, hal, 2 ruime slaapkamers, royale badkamer en apart toilet. Woonkamer met Frans balkon met aansluitend de openkeuken voorzien van inbouwapparatuur.
Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in het alsmaar populairder wordende Amsterdam Zuid-Oost met diverse voorzieningen in de buurt als basisscholen, BSO’s en kinderopvang, een golfclub en zwembad. Bij de Amsterdamse Poort kun je terecht voor je boodschappen en op de Arena Boulevard voor een gezellig avondje uit.

PARKEN
De omgeving biedt ook veel groenvoorzieningen. Zo is op 10 minuten fietsafstand Tuinpark Dijkzicht waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje en op loopafstand het Nelson Mandelapark waar je rustig kunt wandelen door het vele groen en langs de vennen.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2006
- Eigendom belast met voortdurend recht van erfpacht
- Canon afgekocht tot 31-10-2054
- 7de etage (totaal 8)
- Woonoppervlakte +/- 100m2, berging op begane grond
- Royale living en 2 ruime slaapkamers
- Hoogwaardig afgewerkt appartement en geheel v.v. Keramo wood vloer
- Smart-home oplossing van Busch-Jaeger
- Eigen inpandige parkeerplaats en algemene plaats voor motor of brommer
- Afgesloten centrale hal met videofoon
- Servicekosten ca. € 130- per maand
- Zeer actieve VVE
- Oplevering in overleg


VERKOPERS VERTELLEN

Ons gezin is uit onze geliefde woning gegroeid en daarom maken we plaats voor nieuwe bewoners.
Deze woning is een plek die ons veel goeds heeft gebracht en heeft muren die je dan ook de mooiste verhalen zouden kunnen vertellen. Het is voor ons een fantastische plek geweest waar we als jong koppel en later als jong gezin ontzettend hebben genoten.

Wat ons betreft biedt deze woning vele voordelen:
- Het gemak van de winkels om de hoek, van zowel grote als kleine ketens, is gewoon hartstikke fijn.
- De uitvalswegen zijn goed bereikbaar dus ook het werken buiten de stad is voor ons nooit een probleem geweest.
- Daarentegen ben je met de metro binnen no time in het bruisende centrum van Amsterdam.

Naar feestjes in bijvoorbeeld het AFAS of het Kwaku festival konden we altijd gemakkelijk toe wandelen. En dat terwijl we nooit geluidshinder hebben ervaren.

Toen de kinderen kwamen bleken ook voor hen genoeg mooie plekken te ontdekken in de buurt. Speeltuinen, het Nelson Mandela Park en indoor speeltuin Ballorig is allemaal binnen loopafstand. Maar ook zaken als de huisarts, het consultatiebureau en de verloskundige.

De woning zelf hebben we van vele gemakken voorzien en daar komt nog eens bij dat in ons complex een fijne groep van mensen woont.

Kortom, wij hebben genoten van onze tijd hier en we gunnen het jou of jullie nu om te genieten van de plek die wij vanaf nu in onze herinnering dragen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-23
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder