Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 46 1102SR Amsterdam

Vraagprijs € 225.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Yes, je bent op zoek naar een nieuwe woning, maar je kunt eigenlijk niet langer wachten! Nu de knoop eenmaal doorgehakt is wil jij door! Het liefst verhuis je vandaag nog naar je eigen nieuwe stekje. Nou dan hebben wij goed nieuws voor je! Dit kant-en-klare appartement aan de Anna Blamansingel 46 in Amsterdam is naarstig op zoek naar een nieuwe bewoner!


Begane grond
Entree op de begane grond in de centrale hal met videofooninstallatie. Hier vind je tevens de eigen berging. Onder het complex bevindt zich de afgesloten parkeergarage met je eigen parkeerplaats. Het trappenhuis of de lift brengt je naar de diverse woonlagen.

Zesde verdieping
Welkom in jouw nieuwe appartement aan Anna Blamansingel! Je treedt binnen via de hal, hier treft je de bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier de toilet met fonteintje. Verder geeft deze ruimte je toegang tot de badkamer, de woonkamer en de slaapkamer.

Door de neutrale afwerking met laminaatvloer en lichte wanden is het een perfect blanco canvas, je kunt hier met allerlei interieurstijlen een mooi geheel creren. Voor urenlang kijkplezier hoef je geen televisie te plaatsen; vanaf het Franse balkon heb je uitzicht op de binnenstad van Amsterdam, een levend schilderij dat iedere dag opnieuw een uniek beeld geeft.

De keuken ligt in de woonkamer en is een prima plek voor elke hobbykok. De afwerking is modern in een zwarte kleurstelling. De rechte opstelling zorgt voor voldoende berg- en werkruimte. Verder is de keuken voorzien van een keramische kookplaat, koel/vries combinatie en een combi magnetron.

Vanuit de hal is ook de slaapkamer te bereiken. Deze kamer is zoals verwacht goed afgewerkt met neutrale tinten en is tevens voorzien een laminaat vloer.

De badkamer is een heerlijke plek om even tot rust te komen na een lange werkdag. De ruimte is voorzien van volledige betegeling tot het plafond in een witte tint, en hier vind je een wastafelmeubel met bergruimte en douchecabine.

De woonkamer heeft een Franse balkon, gelegen op het noordwesten. Het balkon geeft een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot 31-10-2054;
- VVE/servicekosten 110,- per maand;
- Stadsverwarming;
- Eigen parkeerplaats;
- Berging in de onderbouw.

De woning is gelegen in Amsterdam Zuidoost aan de rand van Venserpolder vlakbij de Johan Cruijf Arena. In de nabije omgeving ligt de Amsterdamse Poort voor al je dagelijkse boodschappen. Ook om te shoppen kan je je hier prima vermaken. Verder is hartje Amsterdam in 15 minuten te bereiken. Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken. Ook de snelweg, de A2, A9 en of A10 zijn op 5 minuten rijden gelegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 110 p/m
Aanmeldingsdatum
28-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder