Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 68 1102ST Amsterdam, Venserpolder West

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Aan de voet van de Johan Cruijff ArenA tegen het bruisende centrumgebied van Amsterdam-Zuidoost ligt dit keurig onderhouden, sfeervolle 2 kamer appartement met berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw (gebouwd in 2006). Het appartement is gesitueerd op de 1e woonlaag met uitzicht over een watergang.
Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en balkon, een slaapkamer, badkamer met douche en separaat toilet.
In de afgelopen jaren is de omgeving ontwikkeld tot een bijzonder populair, uitstekend bereikbaar woon-/werkgebied met een uitzonderlijk hoog voorzieningenniveau. De ArenAPoort en Amsterdamse Poort met leuke winkels, restaurants, koffietentjes en ook de Media Markt, Villa Arena en uitgaansgelegenheden zoals Pathé Arena en AFAS LIVE zitten op korte loopafstand, evenals het trein-/metrostation Bijlmer ArenA.
Verder is de snelweg A2 met verbindingen met de A9 en A10 binnen 5 minuten te bereiken en recreatie is mogelijk richting Ouderkerk aan de Amstel.
De erfpacht is afgekocht tot en met 31 oktober 2054.

INDELING
Begane grond:
afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen en parkeerplaatsen.

Eerste verdieping:
entree, hal met ruimte voor de jassen en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer biedt plaats voor een gezellige zithoek en eettafel en hier bevindt zich ook de moderne keuken, uitgevoerd in lichte kleurstelling met ingebouwd een inductiekookplaat met afzuigkap, combi oven magnetron en vaatwasser. De glaspui geeft zicht op een waterloop en toegang tot het balkon. De slaapkamer is van goed formaat en hier is ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleur en beschikt over een douche, wastafel en designradiator. Separaat het zwevend toilet met fonteintje en de ruimte voor de wasmachine.
Het appartement is neutraal afgewerkt met een laminaatvloer.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Vereniging van Eigenaars ‘De Spiegel’ is actief en bestaat uit 55 leden. Het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. Het complex is gesplitst in appartementsrechten, dit appartementsrecht maakt het 64/5.553e aandeel uit in de gemeenschap, de servicekosten bedragen € 97,34 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 31 oktober 2054.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Gebruiksoppervlakte wonen: 47,9 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte: 4 m².
• Externe bergruimte: 3,2 m².
• Bruto inhoud woning: 162,35 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 2006.
• Isolatie: volledig geïsoleerd.
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
• Energielabel: B.
• Parkeren is mogelijk op de eigen parkeerplaats en op basis van betaald parkeren.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder