Vorige | Volgende

Anna van Burenstraat 20 II 1055VN Amsterdam, Landlust Noord

Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

* BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 20 MIN. INGPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN *

OMSCHRIJVING
Licht en courant ingedeeld driekamerappartement op de tweede verdieping met een zonnig breed balkon en een zeer ruime berging op de begane grond. Het is gelegen in een rustig straatje van een populair stukje Bos & Lommer, genaamd “Landlust”, nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex en een actieve en financieel gezonde VvE met een MJOP. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot en met 2056 en de eigenaar heeft de aanbieding voor eeuwigdurende afkoop op tijd geregisterd. Gezellige cafés, restaurants, winkels, openbaar vervoer en parken; het ligt allemaal op loopafstand. De Westring van de A-10 is in 3 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Kortom; een ideaal starters appartement op een gewilde locatie per direct leverbaar!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken, een apart toilet en ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met een Frans balkon en een grote raampartij. Aan de achterzijde de nette keuken. Vanuit de keuken is het zonnige balkon te bereiken. De twee slaapkamers liggen naast de keuken en ook vanuit de grootste slaapkamer is er middels een openslaande deur toegang tot het balkon. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een wasmachine-aansluiting. Op de begane grond beschikt het appartement nog over een zeer grote berging van 12 m˛ met een raam.

OMGEVING
Landlust is een buurt in Amsterdam die flink in opkomst is. Leuke nieuwe winkeltjes en eettentjes die er regelmatig geopend worden, maken deze buurt snel populairder. Bos & Lommer is in de afgelopen tijd sowieso een trendy wijk geworden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots in West; Bartack en Wilde Westen. Maar ook de diverse gevestigde hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Buurman & Buurman Eetwinkel, Bar Frits, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Cook, Zurich en theatercafé Mozaiek dragen daar al lang aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 3 minuten lopen. Terrasmus, in het park, is een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Of even doorlopen/joggen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Het Wachterliedplantsoen, de kinderboerderij en de speeltuin liggen tevens op loopafstand en zijn superleuk voor kleine kinderen. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Bos en Lommerweg, Jan van Galenstraat en het Mercatorplein. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 5 minuten fietsen van de Jordaan en 10 minuten van het Leidseplein. Bovendien zijn er prima openbaar vervoermogelijkheden in de nabijheid te vinden zoals tram-en busverbindingen en Station Sloterdijk. De ring A-10 is met de auto binnen 3 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering! Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering per direct
- CV HR combiketel 2008
- Zonnig balkon op het westen
- Rustige straat met weinig verkeer
- Servicekosten € 105,- per maand
- Slechts 5 minuten fietsen van de Jordaan
- Ruime berging (12m2) op de begane grond
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Courante indeling met 2 goede slaapkamers
- Actieve en financieel gezonde VvE met MJOP
- Voor en achter dubbele beglazing in kunststofkozijnen
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Ligging om de hoek van het Erasmuspark en de Bos & Lommerweg
- Erfpacht canon afgekocht tot 31-12-2056 (afkoop optie geregistreerd 15-12-2019)

*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 20 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Bright 3-room apartment with a smart layout situated on the second floor with a sunny wide balcony and a very spacious storage room on the ground floor. It is located in a quiet street of a popular part of Bos & Lommer called ‘Landlust’ nearby the Erasmuspark. The apartment is part of a well functioning and well maintained complex managed by a professional administrator. The city ground lease is paid till 31-12-2056, the owner registered the date for he perpetual ground lease. Cozy cafés/restaurants, shops, public transport and parks it is all within walking distance. The exit road A-10 can be reached in 3 minutes and there is enough parking space in front of the door. In short; an ideal apartment for starters located in a popular area directly availble!

SPECIALITIES
- Directly available
- Sunny balcony facing west
- Central heating system (2008)
- Service cost € 105,- per month
- Quiet street with very few traffic
- Maintenance plan for the future
- No waiting list for a parking permit
- Just 5 minutes cycling to the Jordaan
- Smart efficient lay-out with 2 bedrooms
- Double glazing in plastic window frames
- Spacious storage room (12m2) on the grond floor
- Active and financially healthy association of owners
- Ideally located around the corner of the Erasmusparke en Bos & Lommerweg
- Groud lease is paid till 31-12-2056 (perpetual option registered on 15-12-2019)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-04-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder