Vorige | Volgende

Anna van Burenstraat 9 H 1055VK Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op een fijne plek in Amsterdam-West op korte fietsafstand van het Westerpark en de Jordaan maar ook ideaal gelegen ten opzichte van de ring A10 en veel OV verkopen wij dit prettig ingedeelde, 3 kamer-appartement met een voor deze locatie haast uniek ruime fietsenberging.

-- ENGLISH TEXT BELOW—

Het pand maakt deel uit van een in 1937 gebouwd complex. De plek, aan de rand van het centrum van Amsterdam, de fijne ligging op de beletage en de uitvalswegen maken dit appartement tot een geweldige aankoop.

Plattegrond: zie ook de foto bijlage.
Woonkamer, apart toilet, badkamer met wasmachine aansluiting, 2 slaapkamers, keuken en een ruim balkon ter breedte van de gehele woning.

De VVE bestaande uit de Karel Doormanstraat, Anna van Burenstraat, Willem de Zwijgerlaan en Charlotte de Bourbonstraat wordt beheerd door VVE Eigenhaard en is voldoende solvabel en actief.

Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het Westerpark is op 5 minuten lopen, verschillende winkels op 4, winkelcentrum Bos en Lommer op 5 en het openbaar vervoer op 1 minuut. Het is in de buurt betaald parkeren, maar een parkeervergunning is te verkrijgen met een gemiddelde wachttijd van 10 dagen. De kosten voor deze parkeervergunning zijn €140,53 per 6 maanden en er is voor Amsterdamse begrippen ruime parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Servicekosten euro 109,- per maand;
- Actieve, professionele VVE;
- Woonoppervlakte 51netto m2, berging is ca 8,5m2!;
- Erfpacht afgekocht tot 31 december 2056;
- Parkeervergunning mogelijk met wachtlijst van 10 dagen en kosten €140,53 per half jaar;
- Zorgeloze, basic ingerichte aankoop nabij het centrum van Amsterdam.

Prijs: 350.000,- k.k.
Oplevering kan en mag snel!Located in Amsterdam-West within short cycling distance from the Westerpark and the Jordaan area but also ideally located towards the highway A10 and a lot of public transport facilaties, we are selling this 3-room apartment with big balcony and an almost unique, enormous (bicycle) storage (8,5m2) for this location.

The building is part of a complex built in 1937. The place, on the edge of the center of Amsterdam, the nice location on an elevated ground floor and the layout is making this apartment a great purchase.

Floorplan: (have a look at the photo gallery).
Living room, separate toilet, bathroom with washing machine connection, 2 bedrooms, kitchen and a spacious balcony. Storage on the ground floor.

The VVE consisting of the Karel Doormanstraat, Anna van Burenstraat, Willem de Zwijgerlaan and Charlotte de Bourbonstraat is managed by VVE Eigenhaard and is sufficiently solvent and active.

All amenities are within walking distance. The Westerpark is a 5-minute walk away, several supermarkets in 4, shopping center Bos en Lommer at 5 and public transport in just 1 minute walking distance. It is paid parking in front of the apartment, but a parking permit is available with an average waiting time of 10 days. The costs for this parking permit are €140.53 per 6 months and there are good parking facilaties.

Details:
- Service costs euro 109,- per month;
- Active, professional VVE;
- Living area 51netto m2, storage room is approx. 8,5m2(!) ;
- Leasehold payed off until 31 December 2056;
- Solid investment near the center of Amsterdam.

Price: 350.000,- k.k.
Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder