Vorige | Volgende

Anna van den Vondelstraat 15 B 1054GX Amsterdam, Vondelparkbuurt Midden

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

- FOR ENGLISH SEE BELOW -
TE HUUR: Uniek en licht gemeubileerd driekamerappartement ad 75M2, met balkon gelegen op het Noord-Oosten, direct grenzend aan het altijd gezellige Vondelpark en op steenworp afstand van het Leidseplein, bekende winkelstraten als de Van Baerlestraat, P.C. Hooftstraat en Cornelis Schuytstraat. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, diverse tram/bushaltes in de directe nabijheid maar ook de A10/A4/A5 zijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime hall welke toegang biedt tot alle vertrekken. De living is gelegen aan de voorzijde van het appartement en geniet door de drie grote ramen veel lichtinval. De open riante keuken is van alle denkbare inbouwapparatuur voorzien.
Aan de achterzijde van het appartement treft u de twee slaapkamers, beide beschikken over veel kastruimte. De masterbedroom geniet openslaande deuren naar het balkon welke op het Noord-Oosten gelegen is. De luxe badkamer beschikt over een ligbad en wastafel. Separaat toilet aanwezig en bergruimte.

Ligging:
Gelegen op toplocatie (zeer centraal gelegen) direct grenzend aan het Vondelpark, tussen het hippe Oud-West en Zuid in, u kunt dus alle kanten op. In de directe nabijheid treft u vele leuke restaurants en cafés met gezellige terrasjes, ook diverse musea (onder andere het Rijksmuseum) en supermarkten liggen binnen handbereik. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, diverse tram/bushaltes in de directe nabijheid maar ook de A10/A4/A5 zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: EUR 2.100 per maand exclusief g/w/e.
- Twee slaapkamers.
- Gelegen op toplocatie.

==============================================================

FOR RENT: Unique and brightly furnished three-room apartment ad 75M2, with a balcony located on the North-East, directly adjacent to the always pleasant Vondelpark and a stone's throw from Leidseplein, well-known shopping streets such as Van Baerlestraat, P.C. Hooftstraat and Cornelis Schuytstraat. Excellent connection with public transport, various tram/bus stops in the immediate vicinity but also the A10/A4/A5 are easily accessible.

Layout:

Common entrance and stairs to the first floor.

First floor:
Spacious hall which provides access to all rooms. The living room is located at the front of the apartment and enjoys lots of light through the three large windows. The open spacious kitchen is equipped with all conceivable built-in appliances.
At the rear of the apartment you will find the two bedrooms, both have plenty of cupboard space. The master bedroom enjoys doors to the balcony which is located in the North-East. The luxurious bathroom has a bathtub and sink. Separate toilet and storage space.

Location:
Located in prime location (very centrally located) directly adjacent to the Vondelpark, between Old West and South, you can therefore go in all directions. In the immediate vicinity you will find many nice restaurants and cafés with cozy terraces, also various museums (including the Rijksmuseum) and supermarkets are within easy reach. Excellent connection with public transport, various tram/bus stops in the immediate vicinity but also the A10/A4/A5 are easily accessible.

Particularities:
- Rent: EUR 2.100 per month excluding g/w/e.
- Two bedrooms.
- Located in prime location.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Aanmeldingsdatum
10-03-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Vondelbuurt

De Vondelparkbuurt is een langgerekte strook tussen de Overtoom en het Vondelpark en loopt ruwweg van de Overtoomse Sluis tot aan het Leidseplein. De buurt heeft een aantrekkelijke woningvoorraad met relatief grote woningen en een gunstige ligging nabij het Vondelpark. Het gebied is geliefd, getuige de hoge woningprijzen en de lange benodigde woonduur voor sociale huurwoningen. Kleine woningen en sociale huurwoningen komen overigens nauwelijks voor en het eigen woningbezit is voor Amsterdamse begrippen zeer hoog. De buurt heeft veel inwoners met een hoog inkomensniveau en er zijn relatief veel medische voorzieningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder