Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anne Frankstraat 0 ong 1011MP Amsterdam, Valkenburg

Vraagprijs € 85.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Ruime parkeerplaats, gelegen in de zeer centraal gelegen parkeergarage Markenhoven. De parkeerplaats is gelegen in ruim opgezette en volledig afgesloten parkeergarage met 24 uurs bewaking. De parkeergarage is middels diverse afgesloten entrees toegankelijk. De parkeergarage is goed verlicht en beveiligd met camerabewaking en 24-uurs intercom.

*ENGLISH BELOW

Centraal in het centrum van Amsterdam, nabij de Stopera, het Waterlooplein, de IJ-tunnel, Rembrandtplein, Carré, Artis en binnen 5 minuten zit u op de ring A-10. De entree is gelegen aan de Anne Frankstraat.

Bijzonderheden:
- Het betreft parkeerplaats nummer 92;
- Administratie van de VvE wordt gevoerd door VVE beheer Amsterdam;
- Servicekosten bedragen € 24,- per maand;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 april 2046;
- Aanvraag tot overstappen naar eeuwige durende erfpacht is gedaan in 2019;
- Beschikbaar per 1 juni 2021.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Spacious parking space, located in the very centrally located Markenhoven parking garage. The parking is located in a spacious and fully enclosed parking garage with 24-hour security. The parking garage is accessible through various closed entrances. The parking garage is well lit and secured with camera surveillance and 24-hour intercom.

Centrally in the centre of Amsterdam, near the Stopera, the Waterlooplein, the IJ-tunnel, Rembrandtplein, Carré, Artis and within 5 minutes you are on the A-10 ring road. The entrance is located on the Anne Frankstraat.

Particulars:
- It concerns parking place number 92;
- Administration of the VvE is conducted by VVE beheer Amsterdam;
- Service costs are € 24,- per month;
- The leasehold has been bought off up to and including 30 April 2046;
- Application to change to perpetual leasehold was made in 2019;
- Delivery as of 1st of June 2021.

We have compiled this information with the necessary care. However, no liability whatsoever will be accepted by us for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or for the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-08
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder