Vorige | Volgende

Anne Frankstraat 0 ong 1018DM Amsterdam, Plantage

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Privé parkeerplaats in bewaakte en afgesloten parkeerkelder.

Centraal in het centrum van Amsterdam gelegen garage, nabij de Stopera, het Waterlooplein, de IJ-tunnel, Rembrandtplein, Carré, Artis en binnen 5 minuten zit u op de ring A-10. De parkeerplaats heeft een entree aan de Anne Frankstraat.

Bijzonderheden:
- 24/7 bereikbaar, beveiligd en afgesloten;
- Deelverhuur bespreekbaar;
- Minimale huurperiode is 1 jaar;
- Vaste plaats;
- Centrum en nog geen € 0,35 cent per uur;
- Oplevering in overleg, kan snel;

Huurprijs € 250,- per maand inclusief servicekosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-09-07
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder