Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anne Frankstraat 0 ong 1018DM Amsterdam

Huurprijs € 275 per maand

Bouwjaar
nvt
Perceeloppervlakte
1.771 m²

Omschrijving

TE HUUR: Parkeerplaats in bewaakte en afgesloten parkeerkelder van het complex “Botania".

HUURPRIJS:
De huurprijs is € 275,- per maand

LOCATIE
In de PLANTAGE buurt, hartje CENTRUM Amsterdam bevindt zich de afgesloten parkeergarage in het complex ‘Botania’. Deze zeer centraal gelegen locatie is nabij de Stopera, het Waterlooplein, het Rembrandtplein, Artis, het Centraal Station en de IJ-tunnel. Binnen 5 minuten zit u op de ring A-10. De inrit is toegankelijk vanaf de Anne Frankstraat / Plantage Parklaan.

OBJECT
Het complex “Botania” is een ontwerp van architect Frits van Dongen gebouwd in 2002 en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kenmerkend zijn de strakke lijnen waarmee het ontwerp is uitgevoerd met duurzame materialen. De parkeerkelder biedt parkeergelegenheid aan 42 voertuigen. De parkeergarage is 24 uur bereikbaar en heeft een inrijhoogte van 1.95 m. De garage beschikt over een automatische deuropener. Deze activeert de hekken en zodra het stoplicht op groen staat kunt u veilig binnenrijden.


VOORZIENINGEN
De garage is voorzien van:
- elektrische stalen uitklapdeur;
- continue camera toezicht;
- brandmeldinstallatie;
- verlichting;
- ventilatiesysteem;


HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een bedrag van €175,- voor de key processor.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten van € 58,- zijn inbegrepen in de huurprijs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.771 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder