Vorige | Volgende

Anne Frankstraat 5 1011TK Amsterdam, Valkenburg

Vraagprijs € 295.000 

Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft? Dat kan in dit ruim opgezette en licht twee kamer appartement van circa 55m2, gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex in het hart van het oude centrum!

Het appartement betreft een voormalig huurappartement en is klaar voor een bewoner die graag de woning helemaal eigen maakt! De woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen op de hoek en direct toegang tot de half open keuken. De Nieuwe Herengracht ligt op de hoek waardoor je vanuit de slaapkamer en woonkamer zicht hebt op het water!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

De Vereniging van Eigenaars "VvE Anne Frankstraat 3 - 17" is een compacte en gezonde VvE, welke beheert wordt door Ymere VvE Diensten. De VvE bestaat uit 8 appartementseigenaren, waarvan dit de vierde woning is welke vanuit de huursituatie verkocht wordt. Er is een huishoudelijke reglement en een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het oude centrum van de stad op de hoek van de Anne Frankstraat en Nieuwe Herengracht. Binnen 10 minuten lopen bent u bij de Stopera, het Waterlooplein en de gezellige cafés en restaurants aan de Nieuwmarkt. Om de hoek is een sportschool en op o.a. het Kadijksplein vindt u leuke restaurants en barretjes. Het Centraal Station is te bereiken op 5 minuten fietsafstand. Tevens zijn de uitvalswegen met de auto snel te bereiken via de IJtunnel, alsook voldoende bereikbaarheid middels het openbaar vervoer.

Indeling:
Op de eerste verdieping van het complex is het appartement gelegen. Bij binnenkomst in de woning kan je via de hal richting alle vertrekken. De woonkamers is gelegen aan de straatzijde en door de raampartijen op de hoek van de kamer, komt er veel licht binnen. De half open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de hal en de keuken is de ruime slaapkamer. Tevens is de meterkast, de badkamer en een ruime bergkast vanuit de hal te bereiken. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van de wastafel, een douche, toilet en wasmachine aansluiting.
De externe berging van circa 4m2 is voorzien van elektra en gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Gelegen in het centrum van Amsterdam;
- Energielabel aanwezig, Label D;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2030;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Ymere VVE Diensten;
- Servicekosten van € 138,16 per maand voor het appartement en berging exclusief € 75,00 stookkosten;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 03 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van Ymere;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder