Vorige | Volgende

Anne Kooistrahof 23 1106WG Amsterdam, Gein Noordoost

Vraagprijs € 299.000 

Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
108 m²

Omschrijving

*** FOR ENGLISH SEE BELOW TEXT ***

Ideaal gelegen eengezinswoning van ca. 91m² met fraaie achtertuin op het westen!

Aan de buitenrand van Gein III, grenzend aan het natuurgebied, bevindt zich deze heerlijke woning. De woning is gelegen in een ruim opgezette, groene woonwijk met diverse woonerven en bieden veel privacy. In de wijk bevinden zich meerdere speelplaatsen voor de kinderen. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid. Kortom een ideale locatie voor (jonge) gezinnen! Bovendien bent je in een mum van tijd bij diverse sportaccommodaties, scholen en kinderdagverblijf, het winkelcentrum en het (metro)station (5 minuten lopen). Al deze locaties zijn namelijk op loopafstand te bereiken. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend.

Globale indeling
Begane grond
Entree met toegang naar de woonkamer. Geniet hier van jouw favoriete tv-series op de grote bank die je gemakkelijk kwijt kunt in deze ruime woonkamer. Naast het plaatsen van een knusse zithoek blijft er voldoende ruimte over een gezellige eethoek. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde de ruimelijke halfopen-keuken. Het keukenblok met o.a. 4 pits-gaskookplaat(met wokbrander), afzuigkap en oven is opgesteld in een L-vorm. Mede door deze opstelling is ook hier een eventuele eethoek te realiseren. Middels de schuifdeur van de woonkamer is de achtertuin te bereiken. In de achtertuin met achterom vind je opvallend veel privacy. De tuin is netjes bestraat en geeft genoeg ruimte voor het plaatsen van een lounge- of tuinset. Achterin de tuin vind je nog een houten berging waar o.a. tuinmeubilair en gereedschap kan worden opgeborgen. De diepe achtertuin is gelegen op het westen. Hierdoor is het vanaf de middag tot aan zonsondergang heerlijk vertoeven met een drankje en is dit dé ideale plek voor een goed boek!

Eerste verdieping
Middels de trap in de hal op de begane grond is de eerste verdieping bereikbaar. De lichte overloop welke is voorzien van een dakkoepel, de cv-installatie en toegang geeft tot alle vertrekken. Hier bevinden zich 2 goed bemeten slaapkamers. Liever meer slaapkamers? Geen punt! Dit is eenvoudig te realiseren. Verder bevindt zich op deze verdieping de betegelde badkamer welke is uitgerust met een bad-douchecombinatie, wastafel en het tweede toilet.

Kortom: Een royale en lichte tussenwoning in een groene en kindvriendelijke buurt welke garant staat voor veel woongenot en dus een bezichtiging meer dan waard is!


Bijzonderheden:
• Woonoppervlak ca. 91m², plattegronden beschikbaar
• Bouwjaar 1986
• Erfpacht is afgekocht tot 15-6-2035
• Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
• Winkelcentrum Gein loopafstand
• Gelegen in een rustige omgeving
• 2 ruime slaapkamers (uitbreiding mogelijk!)
• Gehele woning voorzien van kunstofkozijnen en dubbelglas
• Begane grond in oktober 2019 is de voorzijde incl. voordeur volledig vernieuwd met kunststof kozijnen en dubbel glas
• De achterpui is in 2014 volledig vernieuwd, kunststof kozijnen en schuifpui met dubbel glas
• Verzorgde achtertuin van ruim 8 meter diep op het westen
• Houten vrijstaande (fietsen)berging in de achtertuin
• Goed onderhouden tussenwoning
• Verwarming middels Remeha CV-ketel (2014)
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Ouderdoms-, asbest-, en NEN2580clausule van toepassing
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

*** ENGLISH TEXT ***


Ideally located family house of approx. 91m² with a beautiful backyard on the west!

This delightful house is located on the outer edge of Gein III, adjacent to the nature reserve. The house is located in a spacious, green residential area with various residential areas and offers a lot of privacy. There are several playgrounds for the children in the district. There is sufficient parking space for the car in the vicinity. In short, an ideal location for (young) families! In addition, you will be in no time at various sports facilities, schools and nursery, the shopping center, and the (metro) station (5 minutes walk). All these locations are within walking distance. There is also ample parking in front of the door and there are several roads in the area (A1, A2, A9, A10). In short, the accessibility is excellent.

Global layout
Ground floor
Entrance with access to the living room. Enjoy your favorite TV series on the large sofa that you can easily put in this spacious living room. In addition to placing a cozy seating area, there is sufficient space over a cozy dining area. Adjacent to the living room is the spacious semi-open kitchen at the front. The kitchen unit with a 4-burner gas hob (with wok burner), extractor hood and oven is arranged in an L-shape. Partly due to this arrangement, a dining area can also be realized here. The backyard can be reached through the sliding door of the living room. In the backyard with back, you will find a lot of privacy. The garden is neatly paved and gives enough space for placing a lounge or garden set. In the back of the garden you will find a wooden shed where, among other things, garden furniture and tools can be stored. The deep backyard is located on the west. This makes it wonderful to relax with a drink from noon until sunset and is the ideal place for a good book!

First floor
The first floor is accessible via the stairs in the hall on the ground floor. The light landing which is equipped with a roof dome, the central heating system and gives access to all rooms. Here are 2 well-sized bedrooms. Prefer more bedrooms? No point! This is easy to achieve. Also on this floor is the tiled bathroom which is equipped with a bath-shower combination, sink, and the second toilet.

In short: A spacious and bright corner house in a green and child-friendly neighborhood that guarantees a lot of living pleasure and is, therefore, worth a visit!


Particularities:
• Living area approx. 91m², floor plans available
• Built-in 1986
• Annual lease payments have been surrendered until 6/15/2035
• Plenty of parking in front of the door
• Gein shopping center within walking distance
• Located in a quiet area
• 2 spacious bedrooms (extension possible!)
• Entire house with plastic frames and double glazing
• Ground floor renewed in October 2019 with plastic frames with double glazing
• The well-kept backyard of more than 8 meters deep on the west
• Wooden detached (bicycle) storage in the backyard
• Well maintained property
• Heating by Remeha central heating boiler (2013)
• The deed of sale is signed at a notary in accordance with the Amsterdam model
• Age, asbestos and NEN2580 clause applicable
• Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Gein

Gein is een groene buurt in Amsterdam Zuidoost, die deel uitmaakt van Gaasperdam. Gein is een buurt uit de jaren '80 en vernoemd naar de rivier de Gein die aan de oostelijke kant van de buurt stroomt. In Gein wonen bijna 12.000 mensen in voornamelijk laagbouw. De buurt is onderverdeeld in de wijken Gein 1, Gein 2, Gein 3 en Gein 4. De basisvoorzieningen van Gein zijn te vinden rondom het winkelcentrum bij metrohalte Gein. In Gein zijn veel speelplekken voor kinderen, net als in de aangrenzende Gaasperzoom en Gaasperplas.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder