Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anselmushof 5 1064NK Amsterdam, Slotermeer-Zuidwest

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
92 m²

Omschrijving

Zoekt u een 3 kamer-eengezinswoning van ca. 60m2 in een groene en rustige buurt in Slotermeer, waarbij u zelf de toilet, keuken en badkamer naar eigen smaak kunt inrichten ? Dan is dit wat u zoekt !

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het recreatiegebied Sloterpark en Sloterplas, diverse winkels (Plein 40-45), openbaar vervoer en uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10). In de directe omgeving is er openbaar vervoer en zijn er diverse winkels.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet meterkast, ruime tuingerichte woonkamer met toegang tot de semi-open keuken en de zonnige tuin gesitueerd op het zuidwesten. De keuken en toilet worden casco opgeleverd.


Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar twee slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde een ruime ouderslaapkamer (ca. 13 m²). In het midden is de badkamer gesitueerd. Ook deze wordt casco opgeleverd. De andere slaapkamer (ca. 6 m²) bevindt zich aan de voorzijde. Tevens bevindt zich aan de voorzijde een separate casco toilet.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Vanwege de opbouw kan hier gemakkelijk een derde slaapkamer gecreëerd worden. De woning wordt geleverd zonder cv ketel.Kenmerken:
- 2 slaapkamers ( mogelijkheid tot het creëren van een derde );
- Vrij parkeren voor de deur ;
- Bouwperiode 1945-1959 en het woonoppervlak is ca. 60 m²;
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaar (tot 15-11-2060);
- Oplevering kan vanaf medio januari 2017;
- Zowel houten als kunststof kozijnen;
- De koopakte wordt bij ons op kantoor getekend.
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaar (tot 15-11-2060);

Overige kenmerken / Bijzonderheden
-Zelfbewoningsclausule en Ouderderdomsclausule van toepassing
-Voorbehoud gunning verkoopster( Ymere)
-De woning is een voormalig huurwoning. Deze woning is nooit door de verkoper bewoond.
-Ondertekening koop en leveringsakte verloopt uitsluitend via de projectnotaris Lubbers en Dijk.
-Er zal een kwalitatieve verplichting worden gevestigd tbv de groenstrook, achterpad en ringleidingen.
-Eenmalige bijdrage a € 560,= ten behoeve van het onderhoud van de groenstrook tot 31-12-2025 zijn voor rekening -van koper.
-Aan de inhoud van deze advertentietekst kunnen geen rechten worden ontleend. Druk- en typefouten
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder