Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anthony Fokkerweg 75 1059CP Amsterdam, Bedrijventerrein Schinkel

Huurprijs excl. BTW € 100 per m/jaar

Omschrijving

Deze bedrijfshal is gelegen op bedrijventerrein De Schinkel in Amsterdam en heeft een mooie zichtlocatie vanaf de A10. De hal heeft een verhuurbare vloeroppervlak van 850 m en biedt parkeermogelijkheden op de openbare weg.

De bedrijfshal is makkelijk te bereiken met de auto via de A10, afslag S107. Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer ook goed. Op 10 minuten afstand is het Hoofddorpplein en het Haarlemmermeerstation gelegen, vanaf hier gaan diverse tram- en busdiensten richting Amsterdam Centrum / Zuid. Het metrostation Henk Sneevlietweg bevindt zich op enkele minuten lopen.

Hoofddorpplein: bus 15 en tram 2
Haarlemmermeerstation: bus 62, 65, 347, 397
Henk Sneevlietweg: metro 50 richting Isolatorweg & metro 51 richting Centraal Station

HUURPRIJS
100,- per m per jaar , te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
* Begane grond: ca. 868 m v.v.o. bedrijfsruimte;
* Buitenterrein: ca. 490 m.

HUURTERMIJN
In overleg

SERVICEKOSTEN
Voor de rekening van de huurder

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg

SPECIFICATIES EN VOORZIENIGEN
* Kleine pantry;
* Overheaddeuren (voorzijde 7,5 x 4,5 & achterzijde 4 x 4,5);
* Loodshoogte 20 meter.

HUUR MOGELIJK TOT Q1 2022

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This industrial property is located in the industrial area De Schinkel in Amsterdam. The building has a beautiful view location from the A10. Furthermore, the lettable floor area of this property is 850 sqm. and offers the possibility for parking on the public road.

The industrial property is easy accessible via the ring road A10, exit S107. The accessibility by public transport is also good. Hoofddorpplein and the Haarlemmermeerstation are 10 minutes away from the property. From these locations a good connection to several tram and bus lines is offered which makes it easy to reach Amsterdam Central station and Amsterdam Zuid station. The metro station Henk Sneevlietweg is established on walk distance.

Hoofddorpplein: bus 15 en tram 2
Haarlemmermeerstation: bus 62, 65, 347, 397
Henk Sneevlietweg: metro 50 direction Isolatorweg & metro 51 direction Centraal Station

RENTAL PRICE
100,- per sqm. per year, to be increased with VAT and service charges.

AVAILABILITY
* Ground floor: approx. 868 sqm. l.f.a. warehouse space;
* Outside area: approx. 490 sqm.

LEASE TERM
In consultation

SERVICE CHARGES
For the account of the tenant

PARKING
Parking on the public road

SPECIFICATIONS AND FACILITIES
* Small pantry;
* Overhead doors (front side 7,5 x 4,5 & back side 4 x 4,5);
* Lead level 20 meter.

RENT POSSIBLE UNTIL Q1 2022
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
868 m²
Opp terrein
490 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder