Vorige | Volgende

Antillenstraat 21 II 1058GX Amsterdam, Postjeskade e.o.

Vraagprijs € 415.000 k.k.

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een charmant, sfeervol en goed ingedeeld driekamerappartement van 58 m˛ met balkon en gelegen in de populaire Westindische buurt, het meest zuidwestelijke deel van het stadsdeel West, in de voormalige Baarsjes en net ten noorden van het Surinameplein.

De woning zelf ligt in een rustige straat doch met de reuring van de stad op loopafstand. Op de Postjesweg of Overtoom bijvoorbeeld vindt u een prima aanbod van winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Heeft u zin ergens lekker te lunchen of in een wijntje op een gezellig terras? Ook dat kan allemaal (binnenkort) in de directe omgeving: op een steenworp afstand vindt u namelijk verschillende gezellige cafés en restaurants zoals Bartack, Edel, Floor17 en Moer. Tevens zijn de gezellige Ten Katemarkt en de hippe Foodhallen dichtbij en zelfs de Jordaan en het centrum zijn snel te bereiken. Voor de nodige recreatie liggen het Vondelpark en het Rembrandtpark praktisch om de hoek.

Het appartement ligt eveneens zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring A10 en om de hoek liggen tram- en bushaltes met directe verbindingen naar de stations Centraal, Lelylaan en Zuid. Parkeren kan betaald op de openbare weg of met een parkeervergunning.

Globale indeling:

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar via het gemeenschappelijk trappenhuis. We komen het appartement binnen in de hal, die geeft toegang tot de vertrekken. De L-vormige woonkamer en suite - nog voorzien van de originele glas in lood deuren - is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een erker; deze zorgt voor een aangename lichtinval en leuk en vrij uitzicht over de straat en plein. Het gehele appartement is keurig afgewerkt met een mooie houten vloer en neutrale wanden.

De glas-in-lood deuren vind je aan beide zijden van de woonkamer. De zijkamer is aan de voorzijde gelegen en is dankzij het raam eveneens aangenaam licht en ideaal te gebruiken als eet, werk -of slaap/logeer kamer.
De ruime slaapkamer ligt aan de achterzijde grenzend aan het balkon. Ook deze kamer is af te sluiten met de schuifdeuren. Zowel deze kamer als de woonkamer beschikken over vaste kasten, ideaal voor het opbergen van allerhande spullen. De slaapkamer is keurig en neutraal ingericht en ruim genoeg voor een groot tweepersoonsbed en kastenwand. Op warme dagen zet je hier de dubbele deuren lekker open en geniet je van de buitenlucht.

De praktische keuken voorzien van veel kastruimte is gelegen achter de slaapkamer en te bereiken vanuit de hal. De fronten zijn donker van kleur en staan in mooi contrast met het stenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries kast en vaatwasser. Vanuit de keuken is eveneens het balkon te bereiken.

Het balkon heeft een zonnige ligging (zuid) en is gelegen over de gehele breedte van het appartement. Vanaf hier heb je leuk uitzicht over de groene binnentuinen.

De fraaie badkamer is recentelijk vernieuwd en is eveneens te bereiken vanuit de hal en is uitgerust met een toilet, wastafelmeubel, een douche en handdoekradiator.

De woning heeft tevens op de 4e etage een grote ruime berging, voorzien van laminaat vloer, dubbel glas ramen en elektra. Ideaal voor een leuke hobby.

Kortom: een keuring onderhouden woning zowel van binnen als van buiten; klaar voor bewoning!

Bijzonderheden:

- Eigen grond;
- € 67,- per maand bijdrage VvE;
- VvE 2 huizen, 8 appartementen;
- VvE in eigen beheer;
- Cv ketel uit 2020;
- Zeer lichte woning;
- Balkon op het zuiden met uitzicht over diepe groene achtertuinen.
- De woning heeft tevens op de 4e etage een grote ruime berging, voorzien van laminaat vloer, dubbel glas ramen en elektra. Ideaal voor een leuke hobby.


English translation:

A charming, attractive and well laid out three-room apartment of 58 m˛ with a balcony facing south and located in the popular so called West-Indian neighborhood, the most southwestern part of Amsterdam West, just north of the Surinameplein.

The apartment itself is situated in a quiet street but with the bustle of the city within walking distance. On the Postjesweg or Overtoom, for instance, you will find an excellent range of shops and supermarkets for your daily shopping. Do you feel like having a nice lunch or a glass of wine on a cozy terrace? All of this will be possible (soon) in the immediate vicinity: a few steps away you will find several cozy cafés and restaurants such as Bartack, Edel, Floor17 and Moer. The Ten Katemarkt and the hip Foodhallen are also close by and even the Jordaan and the center can be reached quickly.

The Vondelpark and Rembrandtpark are practically around the corner for the necessary recreation.
The apartment is also very conveniently situated to the arterial roads and public transport. You can reach the A10 ring road in 5 minutes by car and there are tram and bus stops around the corner with direct connections to Central, Lelylaan and South stations. Parking can be in front of the door by paid parking or with a parking permit.


Approximate lay out:

The apartment is located on the second floor and accessible via the common staircase. We enter the apartment through the hall, which gives access to all the rooms.

The L-shaped living room en suite - still with the original stained glass doors - is located at the front and has a bay window; this provides a pleasant incidence of light and a nice and unobstructed view over the street and square. The whole apartment is neatly finished with a beautiful wooden floor and neutral coloured walls.

The stained glass doors can be found on both sides of the living room. The side room is located at the front and is ideal tob e used as a dining, office or extra bed/guest room. The bedroom is very spacious and is located at the rear adjacent to the balcony. This room can also be closed with the sliding doors. Both this room and the living room have closets, ideal for storing all kinds of things. The bedroom is neatly and neutrally furnished and spacious enough for a large double bed and closet wall. On warm days you can open the double doors here and enjoy the fresh air.

The practical kitchen with plenty of cupboard space is located behind the bedroom and can be reached from the hall. The fronts are dark in color and contrast nicely with the stone worktop. The kitchen is equipped with various built-in appliances such as a gas hob, extractor hood, fridge-freezer and dishwasher.

The balcony, which also be reached from the kitchen, has a sunny location (south) and is located over the entire width of the apartment. From here you have a nice view over the back gardens.

The beautiful bathroom has recently been renovated and is equipped with a toilet, washbasin, a shower and design radiator.

The apartment has a large spacious storage room on the 4th floor, with laminate flooring, double glass windows and electricity. Ideal for a home office.

Particularities:
- Freehold ground (no leasehold!);
- € 67 per month VvE contribution;
- VvE 2 houses, 8 apartments;
- Owners' association in-house;
- Cv-boiler from 2020;
- Very bright house;
- South-facing balcony with a view over deep green backyards.
- Spacious storage room on the 4th floor.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 67 p/m
Aanmeldingsdatum
21-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Externe bergruimte
18 m²
Inhoud
194 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder