Vorige | Volgende

Antillenstraat 28 1 1058HB Amsterdam, Postjeskade e.o.

Huurprijs € 1.500 per maand

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Sfeervolle bovenwoning (56m) met een balkon op het oosten.

INDELING
Hal/entree. Kamer en suit met erker. Slaapkamer a/d achterzijde met openslaande balkondeuren. De scheiding tussen woonkamer en slaapkamer bestaat uit schuifdeuren, ingezet met glas-in-lood met aan de zijkanten van de deuren praktische kastruimte. Moderne badkamer met toilet, douche, handdoekradiator en wastafel. Moderne hoogglans keuken v.v. vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gastoestel,rvs-afzuigkap en koelkast.

LOCATIE
Gelegen op een aantrekkelijke locatie om de hoek van het Surinameplein, nabij het Rembrandtpark en Vondelpark! Uitstekend openbaar vervoer middels tram, bus en trein. Ook met de auto is de woning zeer goed bereikbaar (Ring A10, A2 en de A5). In de zeer directe omgeving vindt u tal van winkels/supermarkten, horecagelegenheden en recreatievoorzieningen. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum! Er is voldoende mogelijkheid tot betaald parkeren en via het parkeervergunningenstelsel is een parkeervergunning aan te vragen. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een vergunning.

HUURVOORWAARDEN
- Kale huurprijzen zijn exclusief nutsvoorzieningen, internet en kabel.
- Tijdelijke verhuur; huurtermijn van maximaal twee jaar.
- Waarborgsom ter hoogte van twee maanden huur.
- Inkomenseis: 3,5 x maandhuur (bruto).
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
- Niet voor woningdelers.
- Geen contractkosten voor huurder.

Listed by an MVA Certified Expat Broker.


***English text***

Atmospheric first floor home (56m) with a balcony oriented to the east.

LAYOUT
Hall/entrance. Room ensuite with bay window. Bedroom at the back with opening balcony doors. The partition between living room and bedroom consists of sliding doors, featuring stained glass with on the sides of the doors practical closet space. Modern bathroom with toilet, shower, towel radiators and washstand. Modern high gloss kitchen with a lot of closet space featuring dishwasher, combination microwave, 5-burner gas stove, stainless steel extraction hood and refrigerator.

LOCATION
Located at an attractive location around the corner of the Surinameplin, near the Rembrandtpark and Vondelpark! Excellent public transport by means of tram, bus and train. The house is very excellently accessible by car (Ring A10, A2 and the A5). In the immediate vicinity you will find numerous stores/supermarkets, catering establishments and recreational facilities. By bicycle you are in the centre within 10 minutes! There is sufficient possibilities for paid parking and a parking permit can be requested through the parking permit system. At this moment there is no waiting time. for acquiring a permit.

RENTAL CONDITIONS
- Rental rates are excluding utilities, internet and cable.
- Temporary rental; rental period of a maximum of two years.
- Deposit sum of two months.
- Income requirement: 3.5 x monthly rent (gross).
- Guarantees are not accepted.
- Not for home sharers.
- No agency costs for tenant.

Listed by an MVA Certified Expat Broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 5 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-08-31
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder