Vorige | Volgende

Antillenstraat 44 hs 1058HC Amsterdam, Postjeskade e.o.

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Antillenstraat 44hs – een nieuwe woning in een oud, karakteristiek jaren 30, jasje.

Riante, super lichte, begane grond hoekwoning met 2 slaapkamers (circa. 71 m2), uitgevoerd met een hoge graad van afwerking.

Vanuit het appartement heb je een vrij uitzicht op het Rembrandtpark.

Bij de renovatie van het appartement onder begeleiding van een architect, zijn kosten nog moeite gespaard, aan werkelijk alles is gedacht. Recentelijk zijn de vloerbalken vervangen en ISO chips toegevoegd in de kruipruimte (2021). Er is een zwevend en geïsoleerd plafond aangebracht ter voorkoming van contactgeluid van de bovenburen, de ramen (dubbel glas) in de woonkamer kunnen wijd open waardoor je buiten in de avondzon gemakkelijk een maaltijd kunt serveren. Koffie drink je ’s morgens aan de voorzijde in de ochtendzon!

INDELING:
Entree via een eigen voordeur aan de straatzijde. Vanuit de L-vormige gang heb je toegang tot de diverse vertrekken. In de pantry is er voldoende ruimte voor diverse huishoudelijke benodigdheden, tevens vind je hier de wasmachineaansluiting en de CV-ketel (2016). Er is een apart toilet met fonteintje, een luxe ruime badkamer met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Aan de rustige straatzijde vind je een ruime en fijne slaapkamer met royale op maat gemaakte inbouwkasten.

De woonkamer met open keuken (kvik) is erg praktisch ingedeeld. De greeploze designkeuken is voorzien van hoogwaardige AEG inbouwapparatuur.

De scheidingswand tussen de woonkamer en tweede slaapkamer is er bewust later in geplaatst waardoor het plafond en de vloer doorlopen en je er voor kunt kiezen om deze ruimte eenvoudig bij de woonruimte te betrekken.

Door het gehele appartement ligt één aaneengesloten eikenhouten vloer zonder drempels, welke in 2021 is gelegd.

LOCATIE:
Vanuit het appartement heb je een directe toegang tot het Rembrandtpark, in de buurt zijn fijne speelpleintjes. De Antillenstraat ligt in de rustige kindvriendelijke West-Indische buurt die zich uitstrekt van het Surinameplein tot aan de Postjeskade. De centrale ligging tussen het Rembrandtpark en het Vondelpark maakt deze wijk zo geliefd!
Op loopafstand zijn er allerlei leuke koffie- en eetgelegenheden te vinden en voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkels en supermarkten aanwezig.
Qua mobiliteit een toplocatie! Tramhalte op 2 minuten lopen, 5 minuten fietsen naar het Vondelpark en in 10 minuten naar het Leidseplein en ca 15 minuten met het OV naar Schiphol. Met de auto is de Ringweg A-10 direct bereikbaar via afslag S106 (Surinameplein).

BIJZONDERHEDEN:
- Recentelijk zijn de vloerbalken vervangen en ISO chips toegevoegd in de kruipruimte (2021);
- Onder architectuur verbouwd in 2016;
- Zwevend plafond;
- Dubbelglas;
- Eikenhouten vloer (2021);
- Mogelijkheid tot het vergroten van de woonkamer;
- VvE heeft 4 leden en is in professioneel beheer bij Eigen Haard;
- Servicekosten bedragen € 113,50 per maand;
- De erfpachtcanon is afgekocht t/m 15 februari 2063;
- Oplevering in overleg;
- Bij verkoop waarbij enkel particuliere partijen betrokken zijn geldt dat er pas sprake is van een overeenkomst als de
koopakte bij de notaris getekend is;
- De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het je graag bij het inplannen van de bezichtiging. Ben je geïnteresseerd maar wil je (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij je de woning laten zien via videobellen en kun je aan onze collega alle vragen stellen die je hebt terwijl hij/zij in de woning met je rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-11
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder