Vorige | Volgende

Antony Moddermanstraat 204 3 1063LX Amsterdam, Buurt 4 Oost

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Dit lichte GEHEEL GERENOVEERDE (2020) TURN KEY op te leveren twee (drie)-kamerappartement (61 m2) ligt op de derde verdieping. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heb je fraai uitzicht over het groen van de plantsoenen aan de voor- en achterzijde. Het appartement heeft een lichte doorzon-woonkamer (voorheen twee kamers), een ruime slaapkamer, volledig nieuwe keuken met apparatuur en twee separate bergingen: één op zolder en één op de begane grond. Het appartement is volledig gerenoveerd, de wanden zijn gestuukt en geschilderd, nieuwe deuren, elektra, keuken, sanitair en er ligt een nieuwe vloer in het appartement waardoor de woning direct te betrekken valt.

Indeling:
Begane grond: centrale entree, trappenhuis; (fietsen)berging.
Derde verdieping:
Entree; hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje.
Badkamer met inloopdouche en wastafel.
Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals onder andere een vaatwasser, een koelkast, 4 pitsgastoestel en een combi oven alsmede de cv-combi installatie.
In de keuken is er een aparte ruimte met de aansluiting voor de wasmachine.
Lichte woonkamer met de mogelijkheid om deze te splitsen in een woonkamer met een extra (2e) slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er een deur naar het zonnig balkon (ligging op het Oosten).
Ruime slaapkamer met deur naar balkon.
Vierde verdieping:
Zolderberging in originele staat en een externe fietsenberging in de onderbouw van het complex.

Omgeving:
De Antony Moddermanstraat is een prachtige straat waarbij de authentieke windmolen en het groene plantsoen het straatbeeld bepalen. In de nabijheid zijn vele voorzieningen. Zo treft u op loopafstand het ruime Eendrachtspark en het uitgebreide winkelcentrum Plein ’40-’45 voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn uitstekende openbaar vervoer verbindingen met de bus en tram. Daarnaast is men binnen enkele minuten op metrostation Burgemeester de Vlugtlaan, op NS-station Sloterdijk. Met de auto zit u in een mum van tijd via de Haarlemmerweg op de Ring A-10.

Bijzonderheden
• Erfpachtcanon afgekocht tot en met 1 september 2060:
• Servicekosten per maand € 97,-:
• Professionele beheerder, Eigen Haard VvE Beheer;
• Laminaat vloer in de gehele woning:
• Verwarming middels eigen CV-Ketel;
• Berging op de begane grond;
• Ruime berging op de zolderverdieping;
• Gezonde, actieve Vereniging van Eigenaars, met meerjaren-onderhoudsbegroting;
• Oplevering in overleg.

This bright COMPLETELY RENOVATED (2020) TURN KEY two-room apartment (61 m2) is located on the third floor. From the living room and the balcony you have a beautiful view over the public gardens at the front and rear. The apartment has a bright living room (previously two rooms), a spacious bedroom, completely new kitchen with appliances and two separate storage rooms: one in the attic and one on the ground floor. The apartment has been completely renovated, the walls are plastered and painted. New doors, electricity, kitchen, sanitary plus a new floor in the apartment, making the house available immediately .

Layout:
Ground floor: central entrance, staircase; (bicycle) storage.
Third floor:
Entrance; hall with meter cupboard, separate toilet with hand basin.
Bathroom with walk-in shower and sink.
Kitchen with various built-in appliances such as a dishwasher, a refrigerator, 4 burner gas stove and a combi oven as well as the central heating combi installation.
In the kitchen there is a separate room with the connection for a washing machine.
Bright living room with the possibility to split it into a living room with an extra (2nd) bedroom. From the living room there is a door to the sunny balcony (facing East).
Spacious bedroom with door to balcony.
Fourth floor:
Attic storage in original condition and an external bicycle storage in the basement of the complex.

Neigborhood:
The Antony Moddermanstraat is a beautiful street where the authentic windmill and the green park determine the scene. There are many amenities in the vicinity. You will find the spacious Eendrachtspark and the extensive shopping center Plein '40 -'45 for daily shopping within walking distance. There are excellent public transport connections for bus and tram. Subway station Burgemeester de Vlugtlaan is a few minutes away, at NS (train) station Sloterdijk. By car the Haarlemmerweg takes you directly to the Ring A-10.

Particularities
• Annual lease payments surrendered until September 1, 2060:
• Service costs per month € 97:
• Professional manager, Eigen Haard VvE Beheer;
• Laminate flooring in the entire house:
• Heating by own central heating boiler;
• Storage on the ground floor;
• Large storage room in the attic;
• Healthy, active Owners Association, with long-term maintenance budget;
• Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder