Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Antony Moddermanstraat 51 1063LM Amsterdam, Buurt 4 Oost

Omschrijving

De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond op een goede zichtlocatie aan de Antony Moddermanstraat nabij de N200. In de nabije omgeving bevinden zich veel woning en op 500 meter de winkelstraat Burgemeester de Vlugtlaan en plein 40-45. Hier bevindt zich een diversiteit aan winkels en horeca gelegenheden. Aan de andere zijde van de N200 bevindt zich het Volkstuinenpark “de Bretten”, sportpark Spieringhorn en industrie en bedrijventerrein Sloterdijk.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Circa 70 m² V.V.O. gelegen op de begane grond.

VOORZIENINGEN
De ruimte is onder andere voorzien van:
- Toiletvoorziening;
- 3 pantry voorzieningen;
- Huidige linoleum vloerbedekking;
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Huidige indeling;
- C.V.-ketel en boiler.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel per auto (ring A10 west afslag N200/S104) als openbaar vervoer (bus 21 en 61) goed bereikbaar. Binnen 10 minuten fietsen (of met de bus) bent u op station Amsterdam Sloterdijk of metrostation Burgemeester de Vlugtlaan.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

HUURPRIJS
€ 895,- per maand te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn, dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015.

HUURINDEXATIE
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-07-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder