Vorige | Volgende

Antoon Keldermansstraat 20 1067BD Amsterdam, Buurt 9

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
90 m²

Omschrijving

Zeer centraal gelegen en keurig opgeknapte 4-kamer eengezinswoning van 90 m2!

Indeling:
Begane grond: Je komt binnen in de hal met een trapkast en het eerste toilet. Deze hal is gecreëerd in de voormalige berging. Vanuit deze hal is er toegang tot de vergrote open keuken en de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer welke is voorzien van een houten vloer bereik je, middels openslaande deuren, de op het zuiden gesitueerde tuin met achterom. Verder beschikt de woning over een vrijstaande berging in de straat.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop bereik je de 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereik je de zolder. Hier zijn tevens de CV installatie en wasmachine opstelling geplaatst.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Super gelegen op rustige locatie in een zeer gemoedelijke, gezellige en kindvriendelijke buurt doch op fietsafstand van het centrum Amsterdam. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10), openbaar vervoersmogelijkheden (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen), scholen, diverse winkels voor al uw dagelijkse boodschappen en recreatiemogelijkheden (Sloterpark en Sloterplas).

Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot 16 juli 2054. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1955
-Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-07-2054
-Zonnige tuin gesitueerd op het zuiden
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder